A szerbek után miért epekedünk minden téren,ha ők tán a leg magyargyűlölőbbek a világon?
Figyelt kérdés
2022. dec. 10. 22:43
1/18 anonim válasza:
Jó a viszonyunk a szerbekkel
Főleg a vasútvonal építése óta
Amúgy sosem volt még ilyen jó kapcsolatunk a szomszéd országokkal
Az 15 éve volt hogy verték a külhoni magyarokat meg nem engedték be az államfőt Szlovákiába stb...
2/18 anonim válasza:
Mondj már egy dolgukat, ami után epekedünke...
3/18 A kérdező kommentje:
2 Ezt mondom pont,hogy nem kéne.
2022. dec. 10. 22:51
4/18 anonim válasza:
Honnan veszed, hogy magyargyűlölők?! Vajdasági magyar vagyok, nem tapasztaltam ezt! Sőt, normálisabbak sokszor velünk, mint pl. a magyarországiak...
6/18 A kérdező kommentje:
Mi a szerbek után.
2022. dec. 10. 22:54
7/18 anonim válasza:
A libsiket a tények cseppet sem érdeklik....
8/18 A kérdező kommentje:
4 Mert mondjuk kirobbantottak ellenünk egy vht, felkoncolták a magyar csecsemőket, karóbahúzták a mieinket, élve temettek el,magzatokat téptek ki stb... és most az,hogy Áder meg az ő államfőjük pózolnak, Vitya fogad Szerbia VB győzelmére az semmi.
2022. dec. 10. 22:59
9/18 anonim válasza:
A dédapámat is kivégezték azért, mert magyar, a bátyámat pedig meg is verték emiatt. Viszont már régóta normalizálódott a helyzet és nem fogok utálni embereket azért, amiket az őseik elkövettek.
Kedves 4-es, nem tartom magam libsinek, de Orbánt viszont utálom. Az, hogy a két ország jóban van, azzal szerintem nincs gond, miért ne lehetne barátság. Orbán ettől függetlenül káros mindenkire...
10/18 anonim válasza:
"Mi a szerbek után."
. Még mindig nem tudsz egyetlen példát felhozni?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!