Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Az Európai Unió miért nem...

Az Európai Unió miért nem monitorozta már évekkel ezelőtt a források felhasználását?

Figyelt kérdés

Az Orbán-kormány már 12 éve ezt csinálja. Konkrétan súlyos száz milliós uniós támogatások lettek felvéve olyan beruházásokra amik azóta sem valósultak meg vagy az sem volt gyanús, hogy a pályázatokat csupa fideszközeli cimbora nyerte? Egy kis faluban élek, itt pár éve 20 milliót kaptak környezetfejlesztésre, amiből szó szerint tudtak prezentálni egy pár oldalas dokumentumot amit a wikipédiáról emeltek át. Senki nem lett számonkérve, az a pénz csak úgy eltűnt..

Miért? Ezt miért nem felügyelte senki? Miért nincs egy független szervezet ami nyomonkíséri az eus pénzek felhasználását? Ezt sosem értettem. Az EU hizlalta fel azt a kis elitet akik jelenleg képtelenek egy országot kormányozni, de legalább minden családtag gusztustalanul gazdag lett.

Azt sem értem, hogy a közmédia miért sugározhat propagandát? Erre miért nincs eus szabályozás? A fociklubok vagy az egyház miért nem tartja el magát? Miért az én pénzemből valósulnak meg ezek? Én nem jarulok hozzá, akkor miért nincs jogom ezt megtagadni?

2022. dec. 7. 17:14
 1/9 anonim ***** válasza:
85%

Szerették volna, de orbánék nem vizsgálnak ki semmit és mindenre azt mondják rendben van.

Kecskére káposztát...

2022. dec. 7. 17:15
 2/9 A kérdező kommentje:

Értem, de akkor miért adtak további pénzeket?

Ez olyan, hogy adok a gyereknek zsebpénzt amit másnapra elkölt és kéri újra, én pedig megvonom a vállam, hogy hát jó, legyen.. biztos jó oka van rá. Az egészet nem értem. Már az elején látszódott, hogy korruptak, és mégis hagyták elburjánzani, aminek hála már úgy a fejünkre nőttek, hogy sosem szabadulunk tőlük..

2022. dec. 7. 17:20
 3/9 anonim ***** válasza:
85%
Rémlik, hogy már nincsenek a néppártban és nincs már Merkel mama?
2022. dec. 7. 17:22
 4/9 anonim ***** válasza:
88%

Vannak felugyelo szervei (olaf pl) de alapvetoen a magyar kormany erdeke h jol legyenek felhasznalva a penzek es akkor ujra valsztjak oket.

Csakhogy a magyarok a lopasok sikkasztasok es hutlen kezelesek ellenere is folyamatosan megvalasztotta a fideszt igy nem volt erdekuk hogy hasznosan koltsek el a penzeket.

2022. dec. 7. 17:32
 5/9 anonim ***** válasza:
85%
Az EU bízott a Fideszben, hogy amit ígérnek az úgy is lesz.
2022. dec. 7. 17:32
 6/9 anonim ***** válasza:
77%

2: Merkel volt az, aki hagyta Orbán dolgait, cserébe a német autógyárak által kapott kedvezményekért

Szóval a németek hasznáért hagyta, hogy Orbánék lerabolják itt az országot.

2022. dec. 7. 17:36
 7/9 anonim ***** válasza:
75%

Volt 2014-ig EU pénzekért felelős pályázati szoftver amit a Lézer Jani felvásárolt a tulaj pedig hirtelen elhunyt.

[link]

2022. dec. 7. 17:43
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Már évekkel ezelőt monitorozták. A mostani ügy is évek ota huzódik. Az EU simán lassú.
2022. dec. 7. 19:55
 9/9 anonim ***** válasza:
71%
Én azt hiszem, hogy az EU-t úriemberek (és úrinők) találták ki úriembereknek (és úrinőknek).
2022. dec. 7. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!