Az Európai Unió miért nem monitorozta már évekkel ezelőtt a források felhasználását?
Az Orbán-kormány már 12 éve ezt csinálja. Konkrétan súlyos száz milliós uniós támogatások lettek felvéve olyan beruházásokra amik azóta sem valósultak meg vagy az sem volt gyanús, hogy a pályázatokat csupa fideszközeli cimbora nyerte? Egy kis faluban élek, itt pár éve 20 milliót kaptak környezetfejlesztésre, amiből szó szerint tudtak prezentálni egy pár oldalas dokumentumot amit a wikipédiáról emeltek át. Senki nem lett számonkérve, az a pénz csak úgy eltűnt..
Miért? Ezt miért nem felügyelte senki? Miért nincs egy független szervezet ami nyomonkíséri az eus pénzek felhasználását? Ezt sosem értettem. Az EU hizlalta fel azt a kis elitet akik jelenleg képtelenek egy országot kormányozni, de legalább minden családtag gusztustalanul gazdag lett.
Azt sem értem, hogy a közmédia miért sugározhat propagandát? Erre miért nincs eus szabályozás? A fociklubok vagy az egyház miért nem tartja el magát? Miért az én pénzemből valósulnak meg ezek? Én nem jarulok hozzá, akkor miért nincs jogom ezt megtagadni?
Szerették volna, de orbánék nem vizsgálnak ki semmit és mindenre azt mondják rendben van.
Kecskére káposztát...
Értem, de akkor miért adtak további pénzeket?
Ez olyan, hogy adok a gyereknek zsebpénzt amit másnapra elkölt és kéri újra, én pedig megvonom a vállam, hogy hát jó, legyen.. biztos jó oka van rá. Az egészet nem értem. Már az elején látszódott, hogy korruptak, és mégis hagyták elburjánzani, aminek hála már úgy a fejünkre nőttek, hogy sosem szabadulunk tőlük..
Vannak felugyelo szervei (olaf pl) de alapvetoen a magyar kormany erdeke h jol legyenek felhasznalva a penzek es akkor ujra valsztjak oket.
Csakhogy a magyarok a lopasok sikkasztasok es hutlen kezelesek ellenere is folyamatosan megvalasztotta a fideszt igy nem volt erdekuk hogy hasznosan koltsek el a penzeket.
2: Merkel volt az, aki hagyta Orbán dolgait, cserébe a német autógyárak által kapott kedvezményekért
Szóval a németek hasznáért hagyta, hogy Orbánék lerabolják itt az országot.
Volt 2014-ig EU pénzekért felelős pályázati szoftver amit a Lézer Jani felvásárolt a tulaj pedig hirtelen elhunyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!