Hogyan működik az étkezési utalványok felhasználása 2012-ben?
Figyelt kérdés
Én tudom, hogy ezeket az étkezési utalványokat kajáldákban ezen túl is fel lehet majd használni, de engem a dolognak nem ez az oldala érdekel, hanem, hogy itt vagyunk december 29.-e van és elég nagy értékben van kajajegyem, amit most épp már nem tudok mire elkölteni, mert fölösleges dolgokra logikusan nem dobja ki az ember a pénzt. Úgy tudom, hogy január 1-től a hipermarketek (Auchan, Cora, Tesco....) nem fogják már elfogadni... De engem a dolognak ez a része érdekel, mi van ezekkel a napokban kapott jegyekkel amit az ember hirtelen nem tud elkölteni?? Ennyi akkor kuka, mert mi nem eszünk kajáldában SOHA... :D és így meg nem tudjuk hasznos dologra költeni. Elég sokat google-ztam mielőtt kiírtam ezt a kérdést, de sehol nem kap az ember választ, hogy akkor most 2012 jan 1 és vége? Nem tudjuk felhasználni, vagy van esetleg egy kis csúszási idő, mondjuk márciusig elfogadják? Nem tudom... Van erről valakinek valamilyen információja??2011. dec. 29. 14:59
1/3 anonim válasza:
Nem értelek! Azért van lejárati idő rajta hogy addig lehet használni! Érthetetlen számomra miért gyüjtögetted? És kitől kaptál most idei lejáratút?Nem hogy márciusig egy órával tovább se fogadják el!El kell vásárolni bevásárlásra!
3/3 anonim válasza:
Mi a sz*rt aggódsz? Meg lett mondva világosan és érthetően, hogy az étkezési jegyeket a rajtuk szereplő lejárati dátumig fel lehet használni! Mi ebben a bonyolult? Vagy nem megy a szövegértelmezés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!