Idősebb embereket kérdeznék! Milyen érzéssel tölt el titeket a kormány oroszbarát politikája?
Azok akik még emlékeznek arra amikor az orosz nyelv kötelező volt. Az orosz ünnepeket velünk is kötelezően megunnepeltettek
A ruszkik haza jelmondatra
Hogy érzitek,helyes-e ennyire nyitni az oroszok fele ilyen nemzeti múlttal mint a mienk?
"Minket konkrétan az ukrán front szállt meg 1945-ben és 1956-ban is"
Azt ugye tudod, hogy a Vörös Hadseregben nem voltak nemzetiségi alakulatok? Az Ukrán Front a harc helyszíne alapján kapta a nevét, ugyanúgy vegyes nemzetiségű (számarányuk alapján főleg orosz) katonák harcoltak benne, minden az többi fronton is.
Nagyon sokan gondolják azt, hogy a jelenlegi ellenzék még szánalmasabb mint a fidesz. Nem látnak bennük olyan potenciált hogy képesek lennének kihúzni az országot a szarból.
Sokszor még a baloldali kommentelők is azt irják hogy azért lenne jobb mert kevesebbet lopnának. Érted ? Nem az az elvárás hogy ne lopjanak, hanem már az is elég lenne nekik hogy kevesebbet lopjanak.
Nekem ettől gurul el a gyógyszerem. Ezért ne váltsunk kormányt.
Az hogy orbán van kormányon jó részben az ellenzéki szavazók felelőssége. Ha hisznek ebben a söpredék politikai elitben akik most az ellenzéket alkotják akkor jobb ha így marad minden ahogy van.
Ha nem hisznek benne akkor zavarják el őket. Hátha jön egy olyan csapat amely hiteles lesz és arra majd sokkal többen fognak szavazni és eljöhet a várva várt kormányváltás.
#15 elgurul a gyóhyszered, mert az ember olyat akar, aki kevesebbet lop, de attól nem aki mindent ellop...
Tipikus birka hozzáállás...
Látom benned sem merül fel a kérdés, hogy olyat válasszunk aki NEM lop. Erre próbáltam rávilágítani.
Ha egy tányér levest csak 5 evőkanál sóval sózok el az ehetőbb lesz mint ha 10 evőkanál sót tettem volna bele. Én egyiket sem enném meg.
Te ez elsőt boldogan kanalaznád a másodikat meg fikázod.
"Abszolút. Nem a múltban kell élni, amikor marxizmust kényszerítettek ránk a szovjet (nem orosz!) megszállók. Minket konkrétan az ukrán front szállt meg"
Szovjet, nem ukrán! Vagy így fordítva már nem helyes? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!