Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Rákay Philipnek ez az igazi arca?

Rákay Philipnek ez az igazi arca?

Figyelt kérdés

Eddig, olyan kedves embernek tartottam a videóiban, de meg láttam ezt a youtubon és le döbbentem.

Cím:Rákay Philip Kálmán olvasói levél.

Mit gondoltok erről, hogy egy ilyen ember politizál?

2022. nov. 29. 10:31
 1/5 anonim ***** válasza:
16%
Rákay Philip jó fej és igazat beszél a videoiban. Érdemes őket végighallgatni
2022. nov. 29. 10:37
 2/5 A kérdező kommentje:
A videóban is érdemes végig hallgatni, milyen szépen beszél az emberekről, akik a műsorába írtak levelett...
2022. nov. 29. 10:40
 3/5 anonim ***** válasza:
8%
Ne röhögtess, ez egy ezer éves felvétel, ami egy ifjúsági éjszakai műsorban volt, más közeg, más stílus.
2022. nov. 29. 10:40
 4/5 anonim ***** válasza:

2, hát ha a csaj azt kérdezi, hogy nem tudja milyen boltban lehet lemezt kapni, az valóban hülye. Nem tudom erre ki mondana szebbet?

Cipőboltban lehet kapni lemezt?

2022. nov. 29. 10:41
 5/5 anonim ***** válasza:
91%

Egy utcában laktam a Filipsz gyerekkel egy ideig Budakeszin, Makkosmárián, mindenki rühellte a környéken.

A 40es táblás úton, ahol ott játszottak meg biciklizgettek a gyerekek, folyamatosan száguldozott fel-le a böszme nagy fekete terepjárójával, dudálgatott le mindenkit a útról, a saját szememmel láttam egyszer, hogy az út szélén babakocsit toló kismamát ledudálta a f-szba, miközben minimum 60al repesztett(a 40es táblánál), mert derogált neki kikerülni.

Szóval egy igazi alávaló, ütnivaló féreg ez a Rákay.

2022. nov. 29. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!