Mit gondoltok arról, hogy egy igazi nő jobboldali?
Figyelt kérdés
A jobboldali nők sokkal jobban békében vannak magukkal, elfogadják, hogy ők nők, nem akarnak férfiak lenni, férfias karriert választani. Büszkék arra, hogy nők, nőiesek, nem pedig ilyen férfiutánzók, mint a feministák. Egy jobboldali nő: [link] 2022. máj. 8. 23:11
1/21 anonim válasza:
Azt gondolom, hogy ostoba vagy, mint a segg.
2/21 A kérdező kommentje:
#1: Neked nem tetszik a nő a képen?
2022. máj. 8. 23:15
3/21 anonim válasza:
Az igazi nők centristák és nem adnak egyik oldal hülyeségeire sem.
4/21 anonim válasza:
Viccen kívül, egyszer olvastam arról egy kutatást, hogy a jó külsejű emberek általában jobboldali/konzervatív, míg a kevésbé jó külsejű emberek többségében inkább baloldali/liberális politikai nézeteket vallanak.Hogy hogyan jutottak erre a megállapításra, az számomra kérdéses, de ezek szerint ez már másnak is feltűnt.
5/21 anonim válasza:
Feminista vagyok. Ugyanolyan baromnak találom a jobboldaliakat, mint a baloldaliakat.
6/21 anonim válasza:
4: Ez a nőknél van így, a férfiaknál fordítva van szerintem.
7/21 anonim válasza:
#5 A feminizmus nem egy politikai irányzat, agresszív kiskoca ;)
8/21 anonim válasza:
#6 Én ezt most nem ítélem meg, csak érdekességként írtam ezt, és küldtem a linkeket.
9/21 A kérdező kommentje:
#4: Köszi, ez érdekes.
2022. máj. 8. 23:35
10/21 A kérdező kommentje:
Egyébként nem a külsőre gondolok, hanem szerintem a jobboldal az jobban összhangban van az emberek természetével, míg a baloldal mindig egyenlőséget akar, olyan módon is, hogy ezzel a természetet elnyomja. Így a baloldali emberek szerintem kevésbé érzik jól magukat a bőrükben, kevésbé tudják elfogadni magukat, mert a természetüket folyton elnyomják magukban.
2022. máj. 8. 23:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!