Mit gondoltok arról, hogy egy igazi nő jobboldali?
Uhh...
Az megvan, hogy létezik jobboldali feminizmus és baloldali konzervativizmus is...? :))
Szerintem túláltalánosítod a jobb/baloldal témát.
Ebben nem csak szélsőségek vannak, hanem egy csomó ember más-más kérdésekben lehet bal/jobb/liberális/konzervatív is vegyesen.
Sok enyhén baloldali nő él konzervatív jellegű életet.
ma 10:42
Ha a biológia meghatározó, hogy lehet egy baloldali nő férfiutánzó, férfias? Nem érzékelsz némi ellentmondást? :)
ma 12:52
Tehát te is azt mondod, hogy nem csak a biológia határozza meg, hogy egy nő milyen lehet, hanem ők maguk is tudatos döntéssel elhatározhatják. Gratulálok, négy év alatt sikerült megértened, mit jelent a gender :)
Szerinted jó lenne, ha tudósok vizsgálnák, hogy egyes nők miért határoznak így?
Ez most nagyon érdekes, hogy erre a kérdésre rátaláltam, mert az utóbbi időben én is pont gondolkodtam ezen én is. Éppen azért is, mert van ebben valami. Valahogy a jobboldali emberek és nők tényleg jobban néznek ki, ki vannak békülve önmagukkal. A munkahelyemen van két kolléganőm. Ők baloldali érzelmű emberek. Én nem politizálok, mert engem nem érdekel. Az egyikük kőkemény balos és tényleg nincs kibékülve saját magával sem és úgy a világgal sem. Minden sz@r úgy ahogy van, soha semmivel nincs megelégedve, egyszerűen frusztrált. Viszont két kézzel szórja a pénzt, havi szinten több száz ezret költ, de szerinte pocsék az élet az országban. Az előző hónapban nem viccelek, de 4 pár cipőt vett magának, közben meg azt hangoztatja, hogy nyomor van az országban. Hozzáteszem mindig panaszkodik, hogy milyen sokan vannak a plázákban és az élelmiszerboltokban is. Milyen döbbenetes, hogy mindenki tele kosárral jön ki mindenhonnan, pedig olyan szegénység tombol az országban. Ő ezt nem érti…. Tele van ellentmondással. A másik kolléganőm meg olyan buta, és egy önálló véleménye nincs semmiről. Olyan bizonytalan ember, semmihez nem tud hozzászólni vagy állást foglalni. Szóval van ebben valami.
A harmadik kolléganőmet úgy szoktam bosszantani, hogy mivel jó megérzéseim vannak és előrelátó is vagyok, hogy előre megmondom neki, hogy mi fog történni a világban. Idáig mindig bejött és ez nagyon idegesíti. :D Csak azt nem érti, honnan tudom én ezeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!