Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mit gondoltok arról, hogy egy...

Mit gondoltok arról, hogy egy igazi nő jobboldali?

Figyelt kérdés
A jobboldali nők sokkal jobban békében vannak magukkal, elfogadják, hogy ők nők, nem akarnak férfiak lenni, férfias karriert választani. Büszkék arra, hogy nők, nőiesek, nem pedig ilyen férfiutánzók, mint a feministák. Egy jobboldali nő: [link]

2022. máj. 8. 23:11
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
36%
Az igazi nő azt se tudja mi az, hogy politika. Mint ahogy normális férfi se foglalkozik ilyennel.
2022. máj. 9. 00:32
 12/21 Isti22 ***** válasza:
93%
Nahát, a kérdező gender-párti! :O Azt állítja, hogy létezik társadalmi nőiesség és férfiasság! Meg ne lássák a jobboldali Gyakorizók, még a végén jelentik a kérdést.
2022. máj. 9. 06:25
 13/21 anonim ***** válasza:

Uhh...

Az megvan, hogy létezik jobboldali feminizmus és baloldali konzervativizmus is...? :))

2022. máj. 9. 09:14
 14/21 anonim ***** válasza:

Szerintem túláltalánosítod a jobb/baloldal témát.

Ebben nem csak szélsőségek vannak, hanem egy csomó ember más-más kérdésekben lehet bal/jobb/liberális/konzervatív is vegyesen.

Sok enyhén baloldali nő él konzervatív jellegű életet.

2022. máj. 9. 10:27
 15/21 A kérdező kommentje:
#12: Mellélőttél. Pont, hogy nem hiszek a genderőrületben. Abban hiszek, hogy a biológia sokkal meghatározóbb, mint azt a genderisták hiszik. Egy igazi nő pedig elfogadja a biológiája által diktált viselkedést, karriert, míg egy baloldali nő folyamatosan tagadni próbálja, mert "egyenlőséget" akar.
2022. máj. 9. 10:42
 16/21 Isti22 ***** válasza:

ma 10:42

Ha a biológia meghatározó, hogy lehet egy baloldali nő férfiutánzó, férfias? Nem érzékelsz némi ellentmondást? :)

2022. máj. 9. 12:48
 17/21 A kérdező kommentje:
#16: Úgy, hogy a biológia határozza meg elsősorban, milyen fajta életcélok, karrier megfelelő egy férfinak vagy nőnek. A baloldaliak ezt meg akarják tagadni, mert az ideológiájuk ezt diktálja, ezért az ilyen nők utánozzák a férfiakat karrierválasztás szempontjából. Tehát tudatos döntéssel elnyomják az ösztönös vágyaikat, ez ellentmondást szül, ezért boldogtalanabbak, mint azok a nők, akik elfogadják az ösztöneiket, a természetüket, és aszerint élnek.
2022. máj. 9. 12:52
 18/21 Isti22 ***** válasza:

ma 12:52

Tehát te is azt mondod, hogy nem csak a biológia határozza meg, hogy egy nő milyen lehet, hanem ők maguk is tudatos döntéssel elhatározhatják. Gratulálok, négy év alatt sikerült megértened, mit jelent a gender :)

Szerinted jó lenne, ha tudósok vizsgálnák, hogy egyes nők miért határoznak így?

2022. máj. 9. 18:49
 19/21 anonim ***** válasza:
53%

Ez most nagyon érdekes, hogy erre a kérdésre rátaláltam, mert az utóbbi időben én is pont gondolkodtam ezen én is. Éppen azért is, mert van ebben valami. Valahogy a jobboldali emberek és nők tényleg jobban néznek ki, ki vannak békülve önmagukkal. A munkahelyemen van két kolléganőm. Ők baloldali érzelmű emberek. Én nem politizálok, mert engem nem érdekel. Az egyikük kőkemény balos és tényleg nincs kibékülve saját magával sem és úgy a világgal sem. Minden sz@r úgy ahogy van, soha semmivel nincs megelégedve, egyszerűen frusztrált. Viszont két kézzel szórja a pénzt, havi szinten több száz ezret költ, de szerinte pocsék az élet az országban. Az előző hónapban nem viccelek, de 4 pár cipőt vett magának, közben meg azt hangoztatja, hogy nyomor van az országban. Hozzáteszem mindig panaszkodik, hogy milyen sokan vannak a plázákban és az élelmiszerboltokban is. Milyen döbbenetes, hogy mindenki tele kosárral jön ki mindenhonnan, pedig olyan szegénység tombol az országban. Ő ezt nem érti…. Tele van ellentmondással. A másik kolléganőm meg olyan buta, és egy önálló véleménye nincs semmiről. Olyan bizonytalan ember, semmihez nem tud hozzászólni vagy állást foglalni. Szóval van ebben valami.

A harmadik kolléganőmet úgy szoktam bosszantani, hogy mivel jó megérzéseim vannak és előrelátó is vagyok, hogy előre megmondom neki, hogy mi fog történni a világban. Idáig mindig bejött és ez nagyon idegesíti. :D Csak azt nem érti, honnan tudom én ezeket.

2022. máj. 9. 19:43
 20/21 anonim ***** válasza:
19: pedig szegénység van a művelt rétegnél. Az egész ország egy összeszerelő műhely lett, és csak a prolik gazdagok. De a kicsit intelligensebb már nem talál vonzó munkát, így a minőségi ember szegény.
2022. máj. 10. 06:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!