Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A megemelkedett rezsi számlák...

A megemelkedett rezsi számlák miatt ki lehetne robbantani egy igazi proletár forradalmat?

Figyelt kérdés
Meglovagolva az elégedetlenkedő tömegeket.
2022. júl. 22. 00:52
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:

Önmagában ez még édeskevés a jelen politikai helyzetben, illetve egy nagyon karizmatikus vezető kellene hozzá, jól eltalált hívószavakkal, akkor talán lenne rá esély.

De ha még várunk néhány hónapot ki fog még itt esni egy-két csontváz a szekrényből...

2022. júl. 22. 00:55
 2/21 anonim ***** válasza:
43%
Ma lett bejelentve a részletes számítás és közel sem olyan drasztikus mint ahogy sugallták, kár is ezen lovagolni ezért semmi nem fog az utcára menni:D
2022. júl. 22. 01:01
 3/21 A kérdező kommentje:
Közel sem olyan drasztikus a hétszeres gázár 144 köbméter fogyasztás felett? Mit szívtál testvérem?
2022. júl. 22. 01:04
 4/21 anonim ***** válasza:
35%
Nem.
2022. júl. 22. 01:05
 5/21 anonim ***** válasza:

#3 Haviban nem úgy van lebontva, hogy minden hónapra ugyanannyi kedvezményes gáz jut, hanem van egy jellemgörbe, ami egy átlag felhasználó fogyasztását demonstrálja. (Jó, még kérdés, hogy ha időnként felé megyünk, összeségében meg az évi szint alatt vagyunk, akkor mi van.) Az évi, és átalány esetében meg úgyis az évi limit felettit fizeted magas áron.

Egyébként így nekem is 2-szeresére nő a gáz. Nem örülök neki, de ez van, ezt még ki tudom bírni.

2022. júl. 22. 01:08
 6/21 anonim ***** válasza:
36%
Fizess általányt vagy diktálj nyáron többet és akkor bele fogsz férni a 144-be. Nem igaz hogy az átlag fogyasztásod ennél több. Ha még idén akkor szigeteld be a lakást mert az nem normális hogy ha az utcát fűzöd és elvárod az államtól hogy kifizesse.
2022. júl. 22. 01:08
 7/21 A kérdező kommentje:

Ti teljesen hülyék vagytok? Nagyanyám is simán 230 köbméteres átalányt számlát kap, ennyit állítottak ki neki előző évi fogyasztás után.

S mit csinál? Semmit, csak 21-22 fokra fűti a házát...

Nehéz beleférni ebbe ha nem modern szigetelt házban laksz, sok idióta retardált magyar...

2022. júl. 22. 01:15
 8/21 anonim ***** válasza:
13%
Hát akkor fogod magad és beszigeteled a lakását. nem egy nagy meló, én is magamnak csináltam youtube videó alapján és ugyan olyan jó mint ha szakember csinálta volna csak megspóroltam a munkadíjat. legyen már egy kis józan paraszti eszed, ne a másiktól várd a csodát.
2022. júl. 22. 01:20
 9/21 anonim ***** válasza:
68%
Kedves Kérdező! A fidesz fizetett megmondóemberei bármikor szívesen leírják neked, hogy ez így teljesen rendben van, legrosszabb esetben is te vagy a hibás és tökéletesen igazságos a fizetendő összeg a számládon. Mégis mit vársz ettől a cinikus, saját felsőbbrendűségük vélt tudatától megrészegült csürhétől?
2022. júl. 22. 01:21
 10/21 A kérdező kommentje:

Tehát egyes magyarok szerint teljesen normális dolog hogy egy dolgozó magyarnak a nyugdíjas nagyanyja házát kell szigetelnie hogy az ne haljon éhen a nyugdíjából a gázszámla miatt.

Elmebetegek.

2022. júl. 22. 01:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!