A legradikálisabb feministák általában leszbikusok is?
Nem valószínű.
A szexuális orientáció ugyanis nem elvekből táplálkozik.
Szerintem nem feltétlen. Egyszerűen olyan szinten elvoltak nyomva egészen kis koruktól egészen felnőtt korukig hogy az valami hihetetlen. Valóban erősek a nők, és egyedül is tudnak boldogulni, mi az hogy.
Te ezt tényleg bizonygatni kell, fasisztáknak?
Én is nő vagyok de amilyen messze elmennek egyes feministák attól néha kellemetlennek érzem hogy “úristen, ő most tényleg értem áll ki, vagy saját magáért ?”
"A legradikálisabb feministák általában leszbikusok is?"
Szerintem nézd meg hogyan néznek ki, hogyan viselkednek a "legradikálisabb feministák"! Itt inkább arról van szó, hogy nem kellenek a férfiaknak (vagy nőknek), ezért ebben a hülyeségben élik ki magukat - mivel nincsen más.
Mielőtt valaki beleköt. attól mert valaki szépnek látszik, még lehet visszataszító ha kinyitja a száját és kiderül belül milyen.
A legradikálisabb feministák inkább agresszívek, lehengerlők, megsemmisítők. Vagy olyan férfi hajlandó velük kezdeni aki hülye, vagy semmilyen, így ha szexet, társat akarnak, akkor maradnak a nők. Emiatt lehet hogy több a leszbikus az agresszív, radikális feministák között, mint általában.
De logikus is. Ha azzal kelsz hogy minden férfi egy állat, mindet kasztrálni kellene mert csak verik meg kihasználják a nőket - akkor utána nem egyszerű odafordulni a pasidhoz, hogy drágám, azért téged szeretlek.
Kedves 5-ös, radikális feministaként akkor sem érnék egy nőhöz, ha minden férfi elutasítana és egyedül döglenék meg.
Attól, mert valaki feminista, nem lesz belőle leszbikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!