Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha adott egy közösségi oldal,...

Ha adott egy közösségi oldal, amin 1 adott személy a zsidóságot erősen szidja (a lehető legradikálisabban) és ezt tarkónlövéses képekkel, idézetekkel, zenékkel, videókkal illusztrálja az bűncselekmény?

Figyelt kérdés
2016. szept. 18. 10:19
 1/8 anonim ***** válasza:
Mivel ez nagy nyilvánosság, és egy vallási/etnikai kisebbség ellen irányul szerintem egy keményebb bírónál ez bizony már közösségi elleni uszítás, ami nem fér bele a vélemény nyilvánítás szabadságába.
2016. szept. 18. 10:29
 2/8 A kérdező kommentje:
Igen,nagy nyílvánosság :) mellesleg videóválaszban is kifejezte magát számtalanszor
2016. szept. 18. 10:52
 3/8 anonim ***** válasza:
Bejelentést kell tenni a TEV-nél. (www.tev.hu)
2016. szept. 18. 11:01
 4/8 anonim ***** válasza:
kuruc.infon naponta fejbelőnek, felakasztanak, elásnak minden zsidot, migranst, ciganyt...
2016. szept. 18. 18:28
 5/8 anonim ***** válasza:
És te attól boldogabb leszel, ha ezért feljelentesz valakit, aki amúgy senkinek sem árt?
2016. szept. 18. 18:33
 6/8 anonim ***** válasza:
Mi van elozo? Rolad szol a kerdes?
2016. szept. 22. 06:54
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem rólam szól, én ugyanis tudom, hogy diktatúra van, szólásszabadság pedig nincs, ezért nem írok igazat a zsidókról úgy, hogy a nevemet is vállalom hozzá.
2016. szept. 22. 09:17
 8/8 anonim ***** válasza:
Látod milyen hülye is vagy utolsó. Szerinted aki tarkólövéses képeket oszt meg emberekről az nem érdemel semmit és hagynunk kell tovább fejlődni hátha beérik.
2017. jan. 17. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!