Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miskolcon tényleg ilyen...

Miskolcon tényleg ilyen dolgok történnek? (romák, Magyarok együttélése)

2022. nov. 22. 23:46
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
55%
Ki az a perverz, aki 10 éves viedókat nézeget meg posztol?
2022. nov. 22. 23:49
 2/17 A kérdező kommentje:
Gondoltam, hátha te tudod, hogy áll ez a dolog most, mi történt azóta.
2022. nov. 22. 23:52
 3/17 anonim ***** válasza:
79%
Nem vagyok miskolci, és nem néztem végig a videót csak az első pár percet de a budapesti tapasztalatok alapján abszolút hihető. Itt is ugyanezeket tapasztaltam a 8. kerületi körfolyosós házban, ahol önkormányzati lakások voltak. Itt elég sokáig nem lehetett zárni a kaput, amikor végre kiépült a kaputelefon rendszer azt rendszeresen szétbarmolták, a mázsás fakaput kitépték, kidöntötték, egész nyáron kint élték az életüket a közös udvaron, vittek asztalt, széket, medencét amit a központi hálózatról teletöltöttek vízzel, kint hangoskodtak, ordibáltak, muzsikáltak, szemeteltek, olyakor összekaptak akkor ott balhé, verekedés ment, a gyerekek randalíroztak, kővel bedobták az ablakot, az egyiknél állandóan jöttek-mentek a kábítószeresek. Ha valamelyik lakó bejelentést tett a rendőrségen is kijöttek, akkor nem csináltak semmit. De miután elmentek a rendőrök fennhangon üvöltözték hogy ha megtudják melyik g.ci paraszt volt akkor elvágják a torkát meg ilyenek. Katasztrófa volt.
2022. nov. 22. 23:59
 4/17 anonim ***** válasza:
89%

A videóban elő-elő bukkan egy kezdetleges Jakab Péter :DD

Én miskolci vagyok. A videónál sokkal rosszabb a helyzet amióta betelepítették oda a putrisokat. Ezek csak rombolni tudnak.

2022. nov. 23. 00:00
 5/17 anonim ***** válasza:
80%

A helyzet egyre katasztrofálisabb. Miskolc egyre gyorsabban tart a NO-GO zónává válás felé. Az a bizonyos faj teljesen élhetetlenné teszi az egész várost. Például nyáron már teljesen mindennapos jelenség, hogy egy csapat példány éjszaka kiáll a térre, és elkezd nótázni, ordibálni stb, még gitárt is hoznak. A rendőrök meg nem csinálnak semmit, kb még ők kérnek bocsánatot tőlük, hogyha intézkedni kellene.

A röhejes az, hogy már a videóban szereplő környéken is 20+ millió egy lakás. Egy ócska f0s panel egy lepusztult, elhasznált épületben egy c-fertőzött környéken.

Hogy én hogy utálom a Fideszt meg a baloldalt meg a magyar társadalmat...

2022. nov. 23. 00:50
 6/17 anonim ***** válasza:
92%
A cigányprobléma sokkal súlyosabb, mint amit bárki el tud képzelni.
2022. nov. 23. 01:07
 7/17 anonim ***** válasza:
92%

Egy néni mesélte, hogyan reagáltak a példányok, amikor finoman rájuk mert szólni éjszaka, hogy nem lehetne-e egy kicsit halkabban:

"Ki volt az a k0cs0g k0rva!? Mindjárt megöllek, te k0rva!"

Hihetetlen, hogy a magyarok nem veszik észre még mindig, hogy mennyire kiástuk már a saját sírunkat.

2022. nov. 23. 01:43
 8/17 anonim ***** válasza:
20%

Nyugaton a migránsok sokkal durvább dolgokat művelnek. Amég a baloldal azt papolta, hogy engedjük be őket, mi jobboldaliak nem engedtünk a baloldal hergelésének. Meglehet nézni mi lett a következménye:

Ma Magyarország már egy mintaállam. Biztonságos, békés és biztosított a megélhetés.

Ezzel szemben a Nyugat:

Migrációs bűnözés, lmbtq lobbi, brutális válság, megfizethetetlen élelmiszerek és rezsi.

A Nyugat lábon lőtte magát. Magyarország a jövő.

2022. nov. 23. 02:16
 9/17 anonim ***** válasza:
49%
Régen volt pár ilyen lépcsőház, de már nagyrészt kitakarították őket. Ennek egyébként nem volt köze önkorm. lakásokhoz, itt a fészekrakó nevű programba kerültek be csalással, de sikerült felszámolni.
2022. nov. 23. 02:57
 10/17 anonim ***** válasza:
81%
Senki nem mondta, hogy köze van az önkormányzati lakásokhoz, annyit írtam hogy ahol én éltem ott önkormányzati lakások voltak.
2022. nov. 23. 05:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!