Miskolcon tényleg ilyen dolgok történnek? (romák, Magyarok együttélése)
A videóban elő-elő bukkan egy kezdetleges Jakab Péter :DD
Én miskolci vagyok. A videónál sokkal rosszabb a helyzet amióta betelepítették oda a putrisokat. Ezek csak rombolni tudnak.
A helyzet egyre katasztrofálisabb. Miskolc egyre gyorsabban tart a NO-GO zónává válás felé. Az a bizonyos faj teljesen élhetetlenné teszi az egész várost. Például nyáron már teljesen mindennapos jelenség, hogy egy csapat példány éjszaka kiáll a térre, és elkezd nótázni, ordibálni stb, még gitárt is hoznak. A rendőrök meg nem csinálnak semmit, kb még ők kérnek bocsánatot tőlük, hogyha intézkedni kellene.
A röhejes az, hogy már a videóban szereplő környéken is 20+ millió egy lakás. Egy ócska f0s panel egy lepusztult, elhasznált épületben egy c-fertőzött környéken.
Hogy én hogy utálom a Fideszt meg a baloldalt meg a magyar társadalmat...
Egy néni mesélte, hogyan reagáltak a példányok, amikor finoman rájuk mert szólni éjszaka, hogy nem lehetne-e egy kicsit halkabban:
"Ki volt az a k0cs0g k0rva!? Mindjárt megöllek, te k0rva!"
Hihetetlen, hogy a magyarok nem veszik észre még mindig, hogy mennyire kiástuk már a saját sírunkat.
Nyugaton a migránsok sokkal durvább dolgokat művelnek. Amég a baloldal azt papolta, hogy engedjük be őket, mi jobboldaliak nem engedtünk a baloldal hergelésének. Meglehet nézni mi lett a következménye:
Ma Magyarország már egy mintaállam. Biztonságos, békés és biztosított a megélhetés.
Ezzel szemben a Nyugat:
Migrációs bűnözés, lmbtq lobbi, brutális válság, megfizethetetlen élelmiszerek és rezsi.
A Nyugat lábon lőtte magát. Magyarország a jövő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!