Az USA-ban a széles körű fegyverbirtoklás manapság már a kulturált társadalmi együttélést veszélyezteti?
Nem hiszek abban, amikor Piripócsújfaluról a Jolán jól megmondja, hogy mit kéne az Amerikaiaknak, úgyhogy én sem fogom azt tenni. Amivel "olvasmányaim" szerint szoktak érvelni az amerikai fegyverpártiak:
-Svájcban minden harmadik ember tart fegyvert, mégsem akkora a bűnözés. Tehát nem a fegyver a hibás.
-Csak a törvénytisztelő emberektől lehet elvenni a fegyvert. A bűnözőknek eszük ágában se lesz lemondani a törvények miatt a fegyvereikről, ezért bűnözők. Akkor pedig még rosszabb lesz a helyzet, ha a törvénytisztelő ember nem tudja megvédeni magát.
Már régóta veszélyezteti, ez nem új dolog.
Az sem túlzás, hogy azt mondjuk, hogy a republikánusok miatt vannak ezek a lövöldözések.
"amikor a fegyver akadályoz meg bűncselekményt"
Mármint egy bűncselekményt, amit előtte pont fegyver okozott. Ja, nem is értem miért nem említik. :D
#Mármint egy bűncselekményt, amit előtte pont fegyver okozott. "
Attól, hogy vannak fegyver okozta bűncselekmények, nem minden bűncselekményt fegyver okoz.
Örülök, hogy tudsz olvasni. Igen, pont ezt írtam, szóval nagyon jó suliba járhattál.
Majd térjünk vissza rá, ha nem áltanosba jársz és felfogtad, amit írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!