Ha az egyik kevert fajút utálom,mert kevert fajú a másikat nem, mert kevert fajú de a viselkedése normális akkor rasszizmus?
Figyelt kérdés
2022. nov. 22. 15:15
2/17 anonim válasza:
A kevertfajú-védők szerint igen. Egyébként nem.
3/17 anonim válasza:
Ha azért utálod, mert kevert fajú, az rasszizmus. Ha viszont azért, mert pl taplóparaszt, az nem az. Volt egy néger haverom, kedveltem, mert jófej volt, de úgy általában véve nem szeretem a négereket. Én rasszistának számítok. És homofóbnak is, mivel a langyikat se szeretem, pedig ismerek rendes búzát is.
4/17 Isti22 válasza:
Nem vagy rasszista, mert nem fajt utálsz, hanem viselkedést.
5/17 anonim válasza:
Mindig a viselkedés a lényeg.
Ha hülye, nyugodtan meg is mondhatod neki, hogy nem a bőre színével hanem a hülyeségeivel van baj.
6/17 anonim válasza:
5.
Én nem mondom mert az egyik fajta ember 90 %-ának enyhén szolva nem megfelelő viselkedése!
7/17 anonim válasza:
Ez is érthető, de tisztelet a kivételnek.
8/17 anonim válasza:
A rasszizmus totál értelmetlen. Miért kellene mindenkit kedvelni?
Ha nekem nem tetszik pl a fekete bőrszin meg a velejáró gyapjas haj, tepsi orr mert számomra nem esztétikus, nem szép vagy mondjuk a sárgák jobban bejönnek, akkor mi van? Máris jön a rasszista bélyeg?
Hol van a szabad vélemény? Nem dönthetem el, h ki és mi tetszik vagy nem tetszik nekem?
9/17 anonim válasza:
Kutyusok közt is van, aki mindenkit megmorog.
10/17 anonim válasza:
Az, hogy "kevert fajú", az eleve rasszizmus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!