Nem a patriarchiátus elnyomásának eszköze,az hogy lány gyerekeknek Barbie babát és játék konyhát, fiú gyerekeknek meg ólomkatonát és kis kocsit adunk?
Figyelt kérdés
2022. nov. 17. 11:09
31/44 anonim válasza:
En hol hisztizek? Tenyeket allitottam, amit igazol a tortenelem es a biologia. Hisztizni ti szoktatok, mert azt hiszitek annak lesz igaza aki hangosabb
32/44 anonim válasza:
#31 ha igazolná, akkor most is az lenne 😂😂 hisztizel. Minden hozzászólásodban hisztizel, hogy régen nem így volt, most meg a hülye nők, stb Tessék felnőni.
33/44 anonim válasza:
Nem igaz, azokat a ferfiakat tartom hulyenek akik szabad utat adtak a feminizmusnak anno.😚
34/44 anonim válasza:
#33 miért? Fáj, hogy nincs előnyöd, vagy nem szolgálnak ki, csak azért mert pénisz fityeg odalent? 😂
35/44 anonim válasza:
Furcsa lenne, ha nokent barmi fityegne rajtam 🥱
36/44 anonim válasza:
Fura más kérdés alatt “féfiként” nyomod a szexista dumát a másfél pipáddal😂
37/44 anonim válasza:
Az nem en vagyok, de jo tudni h ezek szerint van meg rajtam kivul normalis ember ezen az oldalon😄
Multkor meg valami krisztikevel kevertek ossze, pedig ha hasznalnek is alnevet fix hogy nem ezt..
38/44 anonim válasza:
#37 igen, nagyon valószínű, hogy itt rengeteg másfél pipás hímsoviniszta tömeg van. Nyilván. Ha te mondod.
Bár akkor még rosszabb, ha tényleg nő vagy, és így tartod a feminizmust hülyeségnek. Gondolom szívesebben töltenéd a mindennapjaidat a konyhában, saját kereset nélkül, kiszolgáltatva az uradnak, persze saját vagyon, és szavazati jog nélkül. De persze, én, és a feministák vagyunk a bolondok. 🤦🏻♀️
39/44 anonim válasza:
Igen, szivesebben
Igen, ti vagytok
Mas kerdes?
40/44 anonim válasza:
Szerintem mindenképpen beszélj egy pszichológussal, nagyon durva önértékelési gondjaid vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!