Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ki csinálta a "Nyilas Barbie"...

Ki csinálta a "Nyilas Barbie" plakátot?

Figyelt kérdés
én a magam részéről a Fideszre gyanakszom, mert az eddigi választásokon csak rájuk volt jellemző ilyen kreativitás, a többikre nem.
2009. jún. 5. 23:51
 1/10 anonim ***** válasza:
73%
valami szadeszos vagy maszopos
2009. jún. 6. 00:47
 2/10 A kérdező kommentje:

azért nem hiszem, mert eddig semmilyen formában (pl. fórumokon, levelezési listákon sem) volt rájuk jellemző ilyen kreativitás. mert kreatív, azt be kell látnunk.

az ilyen "vicces" dolgok inkább a FIDESZ hívekrere jellemzőek.

2009. jún. 6. 01:03
 3/10 anonim ***** válasza:
86%
Valószínű Fidesz mű.Igazából csak ők szoktak ilyesmikkel foglalkozni.Vagy láttál már fideszes plakátot összefirkálva?
2009. jún. 6. 05:44
 4/10 anonim ***** válasza:
87%
A plakát designja hasonlít az "Ubunga"-plakátéra, ami a "Hetek" címlapján jelent meg először. tehát lehet, hogy a régen SZDSZ-, most éppen MDF-közeli Hitgyüli volt a "tettes".
2009. jún. 6. 07:09
 5/10 anonim ***** válasza:
76%
én még nem láttam.belinkelné valaki??
2009. jún. 6. 07:23
 6/10 anonim ***** válasza:
82%

megtaláltam.érdekes.szerintem Fidesz-szagú...:O

előző voltam

2009. jún. 6. 07:30
 7/10 anonim ***** válasza:
13%
Nemtom de tetszik :)
2009. jún. 6. 16:01
 8/10 anonim ***** válasza:
68%

Milyen kreativitás? Milyen humor?

Egy nagy szar lejárató kampány, semmi vicces nincs rajta.. Undorító.. Mint az Ubunga az ubungiaké.. De nem baj, a ZSIDESZ meg az SZDSZ képeit is kidekorálták :))

2009. jún. 6. 16:01
 9/10 anonim ***** válasza:
83%
Biztos forrásból tudom hogy a FIDESZ ifjúsági szervezete.Egyik barátom benne van és ő mondta hogy ott nyomtatták és osztogatják az aktivistáknak hogy ragasszák le vele a JOBBIK plakátjait.
2009. jún. 7. 00:52
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Fideszes underground akció.

Már nincs senki rajtuk és a jobbikon kívül jelentős erő. Ha ki tudják nyírni a jobbikot, övék (Orbáné) a teljhatalom. Leginkább csak gyakorlóakció, a valódi hadjárat később indul majd meg.

Mszp-nek nincs már számottevő aktivistacsapata sem szellemi energiája ilyen akciókhoz :-)

Az szdsz szűk kampánycsapata szintén korlátot szab egy országos akciónak mint ez. Max 1-2 kerületben tudnák kivitelezni, de nem országosan.

Csak az Orbán-klánnak van erre való infrastruktúrája. És a plakátok vizuális stílusa meg a vicceskedő lejáratás módszere is ezt támasztja alá.

Azért érdekes, hogy milyen figurákból állhat a fidelitas, akik tavaly még Gyurcsány-csomagolj kampányt idén meg Nyilas-barbie-t nyomatnak. Nekik mindegy, csak jól szórakozzanak (a mi pénzünkön)... :-)

2009. jún. 7. 06:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!