Ki csinálta a "Nyilas Barbie" plakátot?
azért nem hiszem, mert eddig semmilyen formában (pl. fórumokon, levelezési listákon sem) volt rájuk jellemző ilyen kreativitás. mert kreatív, azt be kell látnunk.
az ilyen "vicces" dolgok inkább a FIDESZ hívekrere jellemzőek.
megtaláltam.érdekes.szerintem Fidesz-szagú...:O
előző voltam
Milyen kreativitás? Milyen humor?
Egy nagy szar lejárató kampány, semmi vicces nincs rajta.. Undorító.. Mint az Ubunga az ubungiaké.. De nem baj, a ZSIDESZ meg az SZDSZ képeit is kidekorálták :))
Fideszes underground akció.
Már nincs senki rajtuk és a jobbikon kívül jelentős erő. Ha ki tudják nyírni a jobbikot, övék (Orbáné) a teljhatalom. Leginkább csak gyakorlóakció, a valódi hadjárat később indul majd meg.
Mszp-nek nincs már számottevő aktivistacsapata sem szellemi energiája ilyen akciókhoz :-)
Az szdsz szűk kampánycsapata szintén korlátot szab egy országos akciónak mint ez. Max 1-2 kerületben tudnák kivitelezni, de nem országosan.
Csak az Orbán-klánnak van erre való infrastruktúrája. És a plakátok vizuális stílusa meg a vicceskedő lejáratás módszere is ezt támasztja alá.
Azért érdekes, hogy milyen figurákból állhat a fidelitas, akik tavaly még Gyurcsány-csomagolj kampányt idén meg Nyilas-barbie-t nyomatnak. Nekik mindegy, csak jól szórakozzanak (a mi pénzünkön)... :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!