Nem a patriarchiátus elnyomásának eszköze,az hogy lány gyerekeknek Barbie babát és játék konyhát, fiú gyerekeknek meg ólomkatonát és kis kocsit adunk?
Figyelt kérdés
2022. nov. 17. 11:09
11/44 anonim válasza:
#10 én a 2000es évek elején jártam szintén állami oviba, és igen, voltak minden féle játékok, de ugye (nálunk legalábbis) a lányok a lányokkal játszottak, a fiúk meg a fiúkkal. Ment a csúfolódás, meg a veled nem játszunk, meg a többi gyerekes hülyeség, ha a “rossz csoportban” akartál játszani. Én legalábbis ilyenekre emlékszem. Szerintem nem vagyok elszigetelt eset, mivel nem arról van szó, hogy nem voltak játékaim, vagy csak kevés lett volna, hanem hogy nagyon meg volt válogatva, hogy mi.
12/44 anonim válasza:
#5 Azért a lövöldözés egy "kicsit" necces. Nemtől függetlenül.
13/44 anonim válasza:
Hat sztem ez a normalis, a fiut a ferfi szerepre a lanyt a noire neveljuk. Degeneralt meg lehet kesobb is, raer, van eleg ideje
14/44 anonim válasza:
12 miert is? Ne oljuk mar ki teljesen a fiukbok az agressziot, igy is kis herelt meztelencsigak kezdenek lenni
15/44 anonim válasza:
#14 Igazad van, ha játékból is, de lőjünk le mindenkit, akit meglátunk! Azért, mert CSAK.
16/44 anonim válasza:
Ne forgasd ki amit irtam. Bar mashogy nehezen lehetne igazad.
17/44 A kérdező kommentje:
Ezeket a nemi szerepeket kéne leginkább meghaladni, nem kőbunkó ősemberként gomdolkodni
2022. nov. 18. 10:40
20/44 anonim válasza:
Nezd meg a fiatalokat manapsag😀
Lassan a lanyok nagyobb darabok mint a fiuk, mindegyik inkabb kijar 3 egyetemet csak csaladot ne kelljen alapitani, a ferfi megy gyesre hogy anyuka nehogy fel evnel tobbet hianyozzon a szuper irodai melojabol..stb
Nezz ra nagyanyadekra, ott meg mas volt a ferfi es a no, nem probaltak megcsinalni a masiknak a dolgat, mert mindketten tudtak hogy a masik alkalmasabb ra. Es igazuk is volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!