Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A kommunisták mind zsidók...

A kommunisták mind zsidók voltak, illetve ők álltak az egész mögött?

Figyelt kérdés

2022. nov. 13. 17:07
1 2 3 4 5 6
 51/56 anonim ***** válasza:
32%

#44>Ne haragudj, de most az én érvrendszeremet próbálod ellenem használni..

-Igen, azt fejtegetem, hogy ez következik az érvrendszeredből. Ha a zsidóknak bocsánatot kell kérni a kommunisták miatt (akik üldözték a vallást, így a judaizmust is, üldözték a magántulajdont, így a zsidó magántulajdont is) akkor a magyaroknak is bocsánatot kell kérni a janicsárok miatt, merthogy igaz ugyan, hogy a magyarok ellen voltak, de (részben) magyar anya szülte őket.

2022. nov. 17. 14:35
 52/56 anonim ***** válasza:
29%

kommunizmus zsidó találmány,

Mindannyiunkkal azt hitették el, hogy a kommunisták a kapitalisták engesztelhetetlen ellenségei, különösen a nagyon gazdagoké, és el akarják rabolni vagyonukat. A valóság ettől nagyon eltér. Könyvében, a "Cionizmus uralja a világot"-ban Henry Klein, a zsidó New Yorki ügyvéd ezt írta: "1917-ben "In 1917, Schiff, Warburg és társaik (szuper-gazdag New Yorki zsidó bankárok) pénzelték Trockijt [Bronstein] és Lenint [Uljanov] akik megdöntötték az orosz kormányt. Forradalmár követőik meggyilkolták a cárt és családját és emberek millióit Ukrajnában ... a kommunizmus nem fenyegeti a pénz uralmát - ez a pénz uralmának egyik eszköze."

2022. nov. 19. 12:52
 53/56 anonim ***** válasza:
50%

Soros György is bedöntötte pár ország gazdaságát spekulánsként.

Régen a kommunizmussal akarták megváltoztatni a történelem folyását, most a kapitalizmussal.

Az USA bankokat a Rotschildok vezetik. Valaki szerint ők találták ki a feminizmust, hogy a nők is dolgozzanak és kétszer annyi pénz termelődjön, annál többel tudnak tődzsézni.

2022. nov. 19. 18:27
 54/56 anonim ***** válasza:
100%

>kommunizmus zsidó találmány

-a kereszténységet és a speciális relativitáselméletet is zsidó találta ki. De egyik sem azért lett kitalálva, hogy a kitalálója becsapja vele a világot, miközben az egész csak a "titkos zsidó összeesküvés" néphülyítése. Nem, a kitalálóik mind komolyan gondolták, egész életük ezt hitelesíti.

>Mindannyiunkkal azt hitették el, hogy a kommunisták a kapitalisták engesztelhetetlen ellenségei, különösen a nagyon gazdagoké, és el akarják rabolni vagyonukat. A valóság ettől nagyon eltér.

-Ja, elképzelem, ahogy a zsidók összeülnek a zsinagógában, és beszélgetnek:

"-Neked mi a fedősztorid?

Zwack Péter: nekem a kommunisták el fogják venni a gyáramat, én meg emigrálni fogok Amerikába.

Örkény István: én felajánlottam Sztálin születésnapjára az államnak a gyógyszertáramat, különben apámat és engem Trockista-Titoista összeesküvőként koncepciós perbe fognak.

-ZP: hát ez fantasztikus - senki nem gondolná ezek után, hogy nekünk ez tulajdonképpen jó.

ÖI: Mondjuk nekünk annyira nem jó, mert a gazdagság jobb mint a szegénység, már csak anyagi szempontból is. De még mindig jobb, mint Trockijnak, aki meg azt a szerepet játszotta, hogy a kommunisták a fejébe állítanak egy jégcsákányt.

ZP: Hát áldozatokat kell hozni, az kétségtelen. Életünk - és ami Trockijt vagy például Glaser Józsefet illeti halálunk - azt a tévképzetet kelti az emberekben, hogy nem mi vagyunk a világ urai. Pedig hát az van, hogy ha személyünkben szenvedünk is, boldogít a tudat, hogy valakinek a földön nagyon jó, és az a valaki, az zsidó."

2022. nov. 19. 23:19
 55/56 anonim ***** válasza:
50%

54, ok ez nagyon poénos mese lett.

Ellenben történelmi tényeket nem lehet cáfolni. Igen, a kereszténységet is eredeztetheted tőlük, a kommunizmust is, most a globálkapitalizmust.

Soros is egész országoknak próbálta berengetni a gazdaságát és ő csak egy kisebb figura többszáz nagyobb mellett, akik ugyanezt csinálják.

A zsidó az a nép, aki időről időre befolyásolni akarja más népek életét és a történelem további alakulását.

2022. nov. 19. 23:25
 56/56 anonim ***** válasza:
A Tanácsköztársaság 35 vezetőjéből 20 zsidó volt (vallástalan zsidók).
2022. dec. 13. 22:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!