A kommunisták mind zsidók voltak, illetve ők álltak az egész mögött?
Nem mind, de sok zsidó volt például a magyar kommunista párt tagjai között, magas pozícióban.
Sok zsidó hajlamos arra,hogy nemzetromboló eszméket támogasson.Ilyen volt abban a korban a kommunizmus, később a liberalizmus.
3#
Nézd meg a Magyarországi Tanácsköztársaság népbiztosait.Nagy részük zsidó volt.
A kazár birodalmat akarják létrehozni Ukrajna területén.Zelenszkij is zsidó.
Milyen érdekes, pont ezen területekért folyik most harc.
"Sok zsidó hajlamos arra,hogy nemzetromboló eszméket támogasson.Ilyen volt abban a korban a kommunizmus, később a liberalizmus."
Ez kb a dúvadjobber antiszemita bullshit narratíva.
A valósághoz közelebb áll, hogy az oroszok által megdöntött volt náci kollaboráns országokban a társadalomba visszatérő zsidóség egy része úgy próbált integrálódni hogy a volt náci birodalommal leginkább szembehelyezkedő, keleti kommunistabarát politikai csoportosulásokba csatlakozott.
Sok kommunista zsidó annyira megtagadta ekkoriba a saját zsidóságát hogy még a zsidó hangzású nevét is megváltoztatta.
Szóval ez is egy olyan topic, hogy van valami igazságmagva hogy voltak komcsi zsidó, de nem azért voltak komcsik mert zsidók.
Csak a habzó szájú széljobber csürhe próbálja ezt belemagyarázni.
Ja és amelyik őrjöngő azzal jönne hogy biztos én is zsidó vagyok, csak mondom, meg vagyok keresztelve, bérmálva, voltam elsőáldozó.
Igen, népességarányosan aránytalanul sokan voltak vezető politikai pozicióban. A művészek, közéleti szereplők közt szintén. A rendszerváltáskor is. És azóta is. Sőt, újra is termelődnek.
Ezzel önmagában nincs probléma, hogy valaki zsidó, csak mai napig szeretik aduász érvként használni az antiszemitázást politikai-közéleti haszonszerzés céljából. Hátha egyszer megunják..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!