Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ha a liberálisok szerint a...

Ha a liberálisok szerint a házasság idejétmúlt dolog, akkor miért harcolnak annyira a melegházasságért?

Figyelt kérdés
2022. nov. 6. 20:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
26%
#11 A házasság egy férfi és egy nő között értelmezett, ez az "értelmezési tartománya". Az ókori görögöknél például az azonosneműek közötti viszonyt magasabb rendűnek tartották a heteroszexuális kapcsolatoknál, mégsem volt melegházasság, pont azért, mert a melegházasság egy értelmetlen baromság. Fából vaskarika. Szóval te is meg az elvtársaid is csökött agyúak vagytok.
2022. nov. 6. 21:15
 12/16 anonim ***** válasza:
67%
#12 miért csak egy nő és férfi között jöhetne létre? Ki mondja? És miért lenne megváltoztathatatlan? A világ és a fogalmak változnak. Ma már mást értünk pl aggastyán kor alatt, mint 2000 éve. Vagy mást tartunk drágának, mint 20 éve. Egy csomó ilyen van. Ne ragadt már le.
2022. nov. 6. 21:20
 13/16 anonim ***** válasza:
7%

4.

" Én is támogatom a vallásszabadságot, pedig ateista vagyok."

Ez ostobaság! Támogatod hogy hülyeségekben higyjenek miben nem hiszel.

2022. nov. 6. 21:25
 14/16 anonim ***** válasza:
83%
Liberális vagyok. A házasság egyrészt szerintem nem elavult, csak annak elvárása minden heterotól az. Én házas vagyok, de tőlem az házasodjon, aki akar, az legyen szingli, aki akar, az éljen élettársi kapcsolatban, aki akar, és ez vonatkozik azonos nemű párkapcsolatokra is.
2022. nov. 6. 22:47
 15/16 anonim ***** válasza:
67%
Én liberális vagyok és nem gondolom, hogy a házasság elavult lenne. De ha azt gondolnám, akkor is támogatnám, hogy akinek ez fontos, az hadd házasodjon ha szeretne. Tudod mi nem vagyunk olyan önzőek és másokra is gondolunk, nem csak magunkra.
2022. nov. 6. 23:24
 16/16 anonim ***** válasza:
54%
Szimpla műbalhé!
2022. nov. 7. 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!