Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ha a liberálisok szerint a...

Ha a liberálisok szerint a házasság idejétmúlt dolog, akkor miért harcolnak annyira a melegházasságért?

Figyelt kérdés
2022. nov. 6. 20:21
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
30%
Ők se tudják, betegek. Elég csak arra gondolni miket művelnek a melegklubbokban.
2022. nov. 6. 20:26
 2/16 anonim ***** válasza:
63%
A liberálisok szerint a házasság nem idejétmúlt dolog.
2022. nov. 6. 20:27
 3/16 anonim ***** válasza:
53%
Mert attól még egy homoszexuálisnak ugyan úgy joga van a házassághoz, mint egy heteroszexuálisnak. Én is támogatom a vallásszabadságot, pedig ateista vagyok. Egész egyszerűen nem csak magamra gondolok, hanem megpróbálok segíteni más emberek problémáin is, hiszen ezért élünk egy közösségben :)
2022. nov. 6. 20:28
 4/16 anonim ***** válasza:
33%
#2: Te már csak tudod, nem igaz?
 5/16 anonim ***** válasza:
4%
Azért hogy a Szájer Józsi is elvehesse a belga szerelmét, feleségül vagy férjül.
 6/16 A kérdező kommentje:
#4: Dehát idejétmúlt dolog. Értelmetlen a XXI. században. Akkor minek?
2022. nov. 6. 20:29
 7/16 anonim ***** válasza:
78%

#7 Azok házasságát támogatom, akik össze akarnak házasodni. Attól még, hogy én valamit feleslegesnek tartok és nem csinálom, más még akarhatja, nem? A konzervatív melegek házasságát támogathatom attól függetlenül, hogy én akarok-e házasodni vagy sem, a kettőnek az ég világon semmi köze egymáshoz.

A liberalizmus pont arról szól, hogy mindenki szabadon eldönthesse, mit akar csinálni.

2022. nov. 6. 20:32
 8/16 anonim ***** válasza:
75%
Az nem merült fel benned, hogy a “liberálisok” nem egy homogén massza? Sok liberális házasságban el. Akkor ők nem liberálisok? Vannak, akik szerint idejétmúlt, vannak akik szerint nem az. Az egyenlő jogok, pedig mindenkit megilletnek. Ez nem kérdés. Az értelmes ember ezt belátja.
2022. nov. 6. 20:48
 9/16 anonim ***** válasza:
20%
#4 De ez most is így van. Egy leszbikus hozzámehet akármilyen férfihoz, ahogy egy b...ancs is elvehet egy akármilyen nőt.
2022. nov. 6. 20:57
 10/16 anonim ***** válasza:
66%
#10 te ennyire hülye vagy? Az egyik házasodhat szerelemből, a szexualitásának megfelelő emberrel, a másik nem. Ez nem jogegyenlőség.
2022. nov. 6. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!