Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Egyetértetek a fasizmussal?

Egyetértetek a fasizmussal?

Figyelt kérdés
Például a Szálasi eszméje, vagy Hitler. Titeket zavarna ha az ország fasiszta lenne?
2010. szept. 28. 19:49
1 2 3 4
 31/40 A kérdező kommentje:

21:01 és 21:18, reméltem hogy lesznek ilyen válaszolók!

mivel az ország itt tart... zsidók olcsópénzért eladják a termálvizünket!!(zisdók=emeszpé(mszp) és a fityes(fidesz)

2010. szept. 29. 14:32
 32/40 anonim ***** válasza:
39%

21:51 számoljunk.azt most hagyjuk hogy ha te a hungaristák elé álltál volna ezzel a mondattal hogy nme értek egyet veletek!takarodjatok! na onnan nem mentél volna el élve.ha meg tetted amit mondtak az nm épp ellenállásnak nvezhető.

horty korszak legfeljebb 44ig tartott bár sztem már elöbb is vége lett mert nem sok vizet zavart a magyar háborus politikai életben na most ha te akkor már politizáltál akkor gondolom nem 5éves voltál hanem felnőtt.tehát most legalább mondom legalább!! 84éves vagy ha nem több.

sztem ez nem az a korosztály aki a számitógépet használja...nekem is vannak nagyszüleim még nem is láttak számitógépet.sőt szüleim is csak ritkán használják ha fontos pedig ők nagyon messze vannak még a 85től.

mi lesz a következő napóleonnal sem értettél egyet 1800 körül?-.- még személyesen ismerted szent istvánt?-.- igaz?...

2010. szept. 29. 15:09
 33/40 anonim ***** válasza:
39%

kérdező 21:01 vok

igen sajna itt tart az ország ez a b*zi fidesz meg semmire nm jó nem hogy ország vezetésre.ki innen a zsidókat meg a cigányokat.magyarország a magyaroké sajna már csak legfeljebb pár ezren maradtunk akik tényleg magyarok vagyunk nem csak annak képzelik magukat mert itt születtek.baj lesz ebből pár év mulva ezek ki tolnak minket a saját országunkból.

2010. szept. 29. 15:14
 34/40 anonim ***** válasza:
39%

15:09 is én voltam

még annyit hogy jah mindent eladnak.aztán csodálkoznak hogy annyian nem fizetnek adót.mert mind a zsebükbe vándorol nem arra amire eredetileg adja a sok hülye aki még adja.fel kéne végre lázadni és átvennünk a hatalmat.szálasi mutatta a jó utat tartoznánk neki annyival hogy visszavesszük az országot.az a baj nincs fasiszta ország bezzeg komcsi még van.a sz@r áldemokráciával meg tele van a világ.

2010. szept. 29. 15:19
 35/40 anonim ***** válasza:
51%
Nagyon jó lenne ha az országot valamelyik rendszer irányítaná nem egy ilyen rothadó hazugságot-hazugságra halmozó rohadt demokrata rendszer. Egy erős Diktatórikus(nem baloldali) rendszer sokkal jobb életfeltételeket kínálna az embereknek(persze annak aki megérdemli). A demokrata rendszer hosszú távon életképtelen és egy idő után meg fog dőlni, de ez nem baj! Lehet, hogy nem mostanában lesz de egyszer a demokrácia eltűnik a világról és átveszi helyét egy erős Tekintélyuralmi rendszer! Szebb jövőt!
2010. dec. 2. 22:02
 36/40 anonim ***** válasza:
52%

"A demokrata rendszer hosszú távon életképtelen és egy idő után meg fog dőlni, de ez nem baj!"

A diktatórikus rendszerek pedig már rövidtávon is életképtelenek. Az összes megbukott a történelem során - a jobboldali diktatúrák még addig sem húzták, amíg a baloldaliak. És ez nem baj! :P

2010. dec. 2. 23:22
 37/40 anonim ***** válasza:

"A diktatórikus rendszerek pedig már rövidtávon is életképtelenek."

A legviccesebb az, hogy már Arisztotelész "Politika" című könyvében is le van írva, hogy a diktatúrák (pl. a türannosz) gyengébbek és kevésbé tartósak, mint a demokratikus rendszer (a politeia). Manapság pedig a világ legerősebb és legstabilabb országai egytől egyig demokráciák, miközben a diktatúrák a legnyomorultabb országok. Ennek ellenére a gyk ifjú titánjai képtelenek lemondani erről a hülyeségről, hogy a demokrácia megbukott, meg a diktatúra ó de jó.

Persze minden diktatúrát követelő hülyegyerek egyből átváltozik liberálissá és a szólásszabadságról sírdogál, amikor valahonnan kimoderálják valamelyik szélsőséges megnyilvánulását.

2010. dec. 3. 01:51
 38/40 anonim ***** válasza:

A válasz írója 67%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 22:02

Miert sirsz a diktaturan utan? Valaha eltel diktatorikus rendszerben, hogy tudod milyen szuper? A diktaturakban mindig kuss volt legyen jobb vagy baloldali a rendszer persze a talpnyaloknak mindig voltak kivaltsagai. Egyebkent Eszak-Koreaban, Iranban rend van...

2010. dec. 3. 02:31
 39/40 anonim ***** válasza:
Nagyon bírom, hogy sokan azt hiszik, hogy a demokrata rendszer: "ÚÚ, de jó szabadságban élek azt pofázhatok szabadon amit akarok mert szólásszabadság van és ez nagyon jó!!" Én ilyen nyomorult alpári rendszerből nem kérek köszönöm. Másrészt a királyságok is diktatórikus rendszerek voltak és sok birodalom volt ami több 100 évig fenn maradt és erős hatalom volt! A Római Birodalom a maga idejében sokkal nagyobb erőt képviselt mint ma pl: Amerika! Lehet elbukott, de egyszer ezek a demokratikus nagyhatalmak is elbuknak és ez 100% mégha nem is mostanában! Mind1 sokan nem fogják fel a lényeget. Sajnos ez van :(
2010. dec. 3. 15:20
 40/40 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én örülnék a fasizmusnak.

Trianon revíziójának.

Csak Mussolini volt fasiszta.

Mussolini támogatta Trianon revízióját.

Így igen.

A Fajelmélettel is egyet értek.

2012. ápr. 28. 16:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!