Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Hogy lehet annyira utálni a...

Hogy lehet annyira utálni a nyugatot, hogy elkezdj szimpatizálni az orosz és akár az észak koreai rendszerrel? Mi olyan rosszat tett a nyugat, hogy ennyire utálják?

Figyelt kérdés

Mivel mi emberek nem vagyunk tökéletesek így a nyugati rendszer se tökéletes vannak hibái, a történelem folyamán már többször jöttek azzal, hogy összefog omlani a nyugat, de egyszer se omlott össze. Amikor valaki elmegy egy országból általában nem Oroszországba emigrálnak, hanem Ausztriába, Németországba, Franciaországba, Angliába, Dániába, Svédországba és sorolhatnám még. Ezen logika alapján is kilehet azt mondani, hogy minden hibája ellenére a nyugat él és virul.

Szoktam többféle hírportált olvasni és néha rámegyek erre a vadhajtásokra. Az a gyűlölet ami a nyugat ellen irányul számomra felfoghatatlan. Az az oldal, hogy működhet? Állandóan azért síránkoznak, hogy cenzúrázzák őket. Miről beszélnek? Működik az oldaluk, a facebook oldaluk is működik. Holott szerintem ilyen oldalaknak nem kéne létezniük. Szólásszabadság párti vagyok, de ők visszaélnek vele. Nem értik meg, hogy a szólásszabadság nem egyenlő az állandó gyűlöletkeltéssel. Ellenben Oroszországban tudtommal cenzúráznák őket, hogyha nem a hatalomnak tetsző dolgokat írnának le, ha kimennének tüntetni, azon nyomban beviszik őket és ott a veséjüket is leverik. Ilyenekbe nem gondolnak bele?

2022. nov. 2. 22:15
 1/8 anonim ***** válasza:
13%

" Állandóan azért síránkoznak, hogy cenzúrázzák őket. Miről beszélnek? "

Ha az alapvető tényekkel nem vagy tisztában, akkor nem véletlen, hogy semmit nem értesz. Eléréskorlátozásról hallottál már? Menj csak vissza a vadhajtásokra, és nézz utána.

2022. nov. 2. 22:17
 2/8 anonim ***** válasza:
59%
"Szólásszabadság párti vagyok," Nem, te cenzúrapárti vagy, jobb, ha tőlem tudod. A szólásszabadsághoz való valós viszony akkor derül ki, ha olyat olvasol, ami neked nem tetszik.
2022. nov. 2. 22:18
 3/8 anonim ***** válasza:
78%
A Vadhajtások egy szenny. Fizetett provokátorok, akiknek a prolik hergelése a céljuk. Érdemes megnézni a főszerkesztőjüket Bede Zsoltit. Tipikus IQ light suttyó, aki nem csak, hogy azt nem tudja, hogy mi történik nyugaton, de szerintem még a Havanna lakótelepet sem hagyta el életében ötnél több alkalommal.
2022. nov. 2. 22:19
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy te szólásszabadság-párti.
2022. nov. 2. 22:34
 5/8 anonim ***** válasza:
28%
A nyugat egyetlen érdeme az hogy már itt nagyobb a diktatúra mint észak Koreában.
2022. nov. 2. 22:36
 6/8 anonim ***** válasza:
64%
Azt tudom mondani, hogy aki annyira orosz-imadatban szenved, koltozzon oda. 🙂 Na, hajra! 😊 Aki meg kepes azt irni, hogy Eszak-Koreaban gyengebb a cenzura, mint idehaza, az csinaltasson CT felvetelt az agyarol, hogy nem nyomja-e tumor valahol.
2022. nov. 2. 22:46
 7/8 anonim ***** válasza:
62%
A tetű-a-véreden alapítvány majd elmondja.
2022. nov. 2. 22:55
 8/8 A kérdező kommentje:

Jézusom ti tisztára olyanok vagytok, mint a laposföld hívők. 😆 Kedves első válaszoló utána néztem annak a szenny oldalnak többször is, de csak a szennyet láttam semmi mást. Lapsik is ezzel jönnek olvassak utána a laposföld elméletnek, ha nem értek vele egyet akkor agymosott nasa álltal agymosott birka vagyok, ugyanezt nyomatjátok ti is.

Arra nem váloszoltatok, hogy pontosan miért sokkal jobb a kelet, ahol nem tüntethetsz ellenben, ha nyugaton tüntetsz sajna előfordulhat rendőri túlkapás, de sokkal jobb a helyzet, mint a szeretet Oroszországotokban. Tényleg miért nem költöztök oda, ha ott minden jó?

Amit ezek a szélsőjobbosok csinálnak szólásszabadsággal való visszaélés. Patkányozni a tüntetőket, kommunistázni a tanárokat. Miért is fér bele a gyűlölködés?

2022. nov. 3. 07:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!