Miért ilyen nagy a szegénység Magyarországon?
Sokan a gázfűtést sem engedhetik meg maguknak és szeméttel fűtenek.
Sokan örülnek hogy ételre jut a fizetésből.
És a többi? Szórakozás, utazások stb?
Olvastam hogy a magyarok egészsége is katasztrófális, lehet nem hiába.
Olcsó káros élelmiszerek, rossz minőségű levegő, stressz, jelentős munkaterhelés, kevés szabadidő...
Ja igaz, akkor ha sok gazdagot látok, az nem jelenti azt, hogy sok a gazdag, hanem azt jelenti, hogy mindenki éhezik az országban. Bocsi, hogy azt mertem feltételezni, hogy sokaknak jól megy itthon is. Biztos csak hallucináltam.
32:
Ha elit körökben mozognál ott, Bangladeshben is sok gazdagot látnál.
Az egész érvelés nagyon buta, de szerintem te is érted miért.
"Van a villanyszerelo, festo, taxis, klimas haverom is pl aki siman 400 folott keres"
Ja, de az ilyeneknek csak akkor megy jól, mikor éppen jól megy a gazdaságnak is. 2007-2013 között a sok szaki kénytelen volt külföldre menni, mert itthon még munkát sem kapott, nemhogy mininálbért, nem volt meló.
Most pár évig jól ment nekik, de megint jön az építőipari feketeleves, lehet majd kilincselni a munkáért, meg külföldre menni. Vendéglátósoknak dettó, 3 hónap múlva százan állnak majd mögötted, hogy jó nekik alacsonyabb fizu is, csak vegyék fel őket a helyedre.
35:
Üdvözöllek Miniszterelnök Úr az oldalon :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!