Az utóbbi hetekben beszámoltak arról, hogy megöltek egy 12 éves kislányt. A többi ilyen esetről miért nem számolnak br e?
Őszintén én rengeteg ilyet látok.
A legtöbb helyen meg csak akkor számolnak be róla, ha már tárgyalás van vagy meg is lett az ítélet. Amúgy meg van miről beszélni, hogy Orbán megint mit mondott, az ellenzék mit mondott... Kb ezzel van tele minden.
A liberális sajtó az melyik nálunk??
Attól mert Orbán libsizik, attól nem minden ellenzéki és ellenzéki sajtó liberális. Köztévén meg méginkább nincs ilyen, pedig az a radikális szélsőjobboldali sajtó ezek szerint...
Nemtom, nekem nem lenne rá igényem.
A Híradó (bármelyik csatornán) már így is abból áll, hogy felgyújtotta-megkéselte-lelőtte-megfojtotta-feldarabolta-megette, aztán ellopta-hazduta-elsikkasztotta-megszavazta-leszavazta-OrbánverdkiaFerinek, aztán zsiráfok születtek az állatkertben, vége.
Szerintem érdemben akkor lenne értelme leközölni gyilkossági eseteket, ha 1. a hatóságok a publikum segítségét kérik, 2. van már bármi érdemi információ az ügyben (azaz megvan az elkövető stb..) 3. valamilyen "tanulságot" akarnak leközölni, azaz pl feltételezhető, hogy az adott településen továbbra sincsenek biztonságban az emberek.
A random halálesetek leközlése csak nyomaszt, céltalan félelmet kelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!