Népszámlálás? Ha kijönnek házhoz is felteszik ezt a sok f…ság kérdést?
Figyelt kérdés
Elkezdtem kitölteni de ehez nincs türelmem.2022. okt. 16. 22:04
2/9 anonim válasza:
Igen, jogszabály írja le, hogy mit kell kérdezzenek. Tényleg a nagy része irtózatos zöldség, és meg kéne náluk lenni az adatnak, mert minden sz*r miatt kell statisztikai adatlapot kitölteni.
3/9 A kérdező kommentje:
Ha valakirol nem tudom hogy pl van szakmaja azt irtam be csak erettsegi ez baj?
2022. okt. 16. 22:30
4/9 anonim válasza:
Egy háztartásban lakik életvitel szerűen veled és nem tudod mi a szakmája?
5/9 A kérdező kommentje:
Igen mivel nem rokon.
2022. okt. 16. 22:38
6/9 anonim válasza:
nem kell olyan tűpontosan kitölteni. A lényeg, hogy minden pógár meg legyen számolva...a többi már csak statisztikához kell(és az unijónak)
7/9 anonim válasza:
Igen, ezzel küzdünk Soros és Brüsszel ellen, a migránsokkal.
8/9 anonim válasza:
Ezért jársz jobban, ha kitöltöd online. Nem fognak idegenek kérdezősködni, és ráadásul azt válaszolsz, amit csak akarsz, senki sem ellenőrzi. Kb. 15 perc volt, de lehet, hogy annyi sem.
Most úgy hallottam, meghosszabbították szerdáig a határidőt.
9/9 anonim válasza:
Itt egy praktikus eljárás népszámláló biztosokkal kapcsolatban.
https://www.youtube.com/watch?v=U5bfhTGe8mk
Jó étvágyat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!