Most lesz az első mindkettőből! Foxpost házhoz szállítással adok fel csomagot és bankkártyával fizetek? Hogyan?
Könnyen lépésről lépésre mit kell csinálni?
Egyelőre becsomagoltam egy dobozba a csomagot. Mi a következő lépés?
Kellene valószínűleg egy csomagszám. Kint nincs net a telefonomon. Itthonról kell megoldani a csomagszámos dolgot? Hogyan? Már néztem a Fox honlapot, de sok az infó nem értem és nincs hívható ügyfélszolgálatuk. Nyomtatni nem tudok mivel és a házhoz szállításhoz címke kell!
Plusz bankkártyával nem fizettem még. Mikor és hogy kell fizetni a bankkártyával az automatánál? Nagyon megköszönném előre is, ha valaki segíteni tud!
https://www.youtube.com/watch?v=FBqKWdQr8pY
0:58-nál!
Feladási QR kód nélkül fel se tudom adni? Nekem nincs netem kint!
A csomagszám hol van? Mit kell a dobozra írni?
Bankkártyás fizetésnél mit csináljak? Melyik részét kell a bankkártyának rakni és hová?
Bár felraktak volna egy átlátható részletes videót.
Ahhoz hogy igénybe tudd venni a foxpost házhozszállítási szolgáltatását, regisztrálnod kell a foxpost.hu oldalon. Regisztráció után érkezni fog egy email címet megerősítő üzenet. Kövesd az abban leírtakat.
Majd ezután belépsz az oldalra és az "Új csomag feladása" opciót kiválasztva meg kell adnod a címzett adatait.
Házhozszállításnál kötelező a csomagcímke. Ha esetleg otthon nem tudsz nyomtatni, akkor az adatok megadásánál van egy mezőben, ahol jelezheted, hogy "Címkenyomtatást kérek". Ilyenkor a csomagcímkét a futár fogja kinyomtatni és felragasztani a csomagra.
Az adatok kitöltése és mentése után megkapod a csomagcímkét vagy a feladási kódot. Ezután csak el kell menned a hozzád legközelebbi automatához.
Az automata kijelzőjén a Csomagküldés opciót kell választanod és csak követned az utasításokat. Ha nyomtatsz csomagcímkét, akkor beolvastathatod a vonalkódját vagy ha nem nyomtattál csomagcímkét, akkor megadhatod a feladási kódot. Válaszd ki a fiók méretét és fizess bankkártyával. Csak ezután fog kinyílni a rekesz, ahova tedd be a csomagot és csukd be az ajtót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!