A "ballibek" melyik megnevezést preferàlják jobban?
Gond van a fejedben, és ezt erősen gerjeszted. Szomorú, hogy itt tolod a néphülyítést, aminek te magad is az áldozata vagy. Már írtam máshol is, de ide is: azzal, hogy kiüresíteni szándékozik a Fidesz a lakájmédiája és a hívei egy-egy kifejezést, ill. abból szitokszót csinálnak, a néphülyítés része, amivel bizony minden állampolgár - még a jobboldali keresztény (mondjam azt neked tükröt tarva, hogy "konzervek", vagy "kongó kergék" (konzervatív keresztények után szabadon)? Nem tenném, mert nem vagyok mocsári tapló szinten, plusz ez úgy hatásos, ha orrba-szájba ez ömlik minden médián: "bukott baloldal", stb. De hát bizonyára ezt tanítja Jézus.
Nekem csak annyi jut eszembe, hogy gyümölcséről ismerszik meg a fa, és a Fidesz gyümölcse nem a szeretet, és nem is a fejlődés, és nem is az alázat, és csak mondja hogy uram-uram, de nem cselekszi az Isten igéjét, ami álszentség. A báránybőrbe bújt farkas meg rosszabb a farkasnál, pláne, hogy papok is támogatják.
Tudod, nem csak baloldaliak lehetnek liberálisok, hanem jobboldaliak is.
Mondd ki nyugodtan, liberális, csak előtte tanuld meg, hogy mit jelent a szó, ha már használod. Mert Orbánék már kimosták a fejed, így nehezebben megy a gondolkozás, és ezt nem gúnyolódva, megvetéssel, hanem szomorúan írom, mert bizony neked is rosszabb, még ha fel sem fogod, mert már hozzászoktál, ill. elhitették veled, hogy ez neked a jó, ahogy a csaló is elhiteti az áldozatával, hogy neki az a jó, ha azt teszi, amit ő (a csaló) akar, és vakon bízik benne.
Te melyik elnevezést preferálod:
a) Mihasznák
b) Mihasznánk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!