Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A "ballibek" melyik megnevezés...

A "ballibek" melyik megnevezést preferàlják jobban?

Figyelt kérdés
Ugye az egyik egy kvázi szórövidülés,a másik ennek szlengesített verziója.

2022. okt. 13. 18:49
A kérdező szavazást indított:
Ballib.
Libsi.
10 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
74%
És ti melyik megnevezést preferáljátok? rúbelfidesz vagy fidesztálib?
2022. okt. 13. 18:50
 2/12 anonim ***** válasza:
73%
Hogyan lehet valamit "jobban preferálni"?
2022. okt. 13. 18:52
 3/12 anonim ***** válasza:
7%
1-eske : Szkítahun.
2022. okt. 13. 18:52
 4/12 A kérdező kommentje:
A "libbanton" is gondolkodtam,de feltételezem ezt kevésbé szeretik :)
2022. okt. 13. 18:56
 5/12 anonim ***** válasza:
12%
Libernyák,libsevik.
2022. okt. 13. 18:58
 6/12 anonim ***** válasza:
71%
Én a lipsibolsisorosistaprüszelitatyurcsányhívőgyíkember megnevezést szeretem leginkább :D
2022. okt. 13. 19:07
 7/12 anonim ***** válasza:
93%

Gond van a fejedben, és ezt erősen gerjeszted. Szomorú, hogy itt tolod a néphülyítést, aminek te magad is az áldozata vagy. Már írtam máshol is, de ide is: azzal, hogy kiüresíteni szándékozik a Fidesz a lakájmédiája és a hívei egy-egy kifejezést, ill. abból szitokszót csinálnak, a néphülyítés része, amivel bizony minden állampolgár - még a jobboldali keresztény (mondjam azt neked tükröt tarva, hogy "konzervek", vagy "kongó kergék" (konzervatív keresztények után szabadon)? Nem tenném, mert nem vagyok mocsári tapló szinten, plusz ez úgy hatásos, ha orrba-szájba ez ömlik minden médián: "bukott baloldal", stb. De hát bizonyára ezt tanítja Jézus.

Nekem csak annyi jut eszembe, hogy gyümölcséről ismerszik meg a fa, és a Fidesz gyümölcse nem a szeretet, és nem is a fejlődés, és nem is az alázat, és csak mondja hogy uram-uram, de nem cselekszi az Isten igéjét, ami álszentség. A báránybőrbe bújt farkas meg rosszabb a farkasnál, pláne, hogy papok is támogatják.

Tudod, nem csak baloldaliak lehetnek liberálisok, hanem jobboldaliak is.

Mondd ki nyugodtan, liberális, csak előtte tanuld meg, hogy mit jelent a szó, ha már használod. Mert Orbánék már kimosták a fejed, így nehezebben megy a gondolkozás, és ezt nem gúnyolódva, megvetéssel, hanem szomorúan írom, mert bizony neked is rosszabb, még ha fel sem fogod, mert már hozzászoktál, ill. elhitették veled, hogy ez neked a jó, ahogy a csaló is elhiteti az áldozatával, hogy neki az a jó, ha azt teszi, amit ő (a csaló) akar, és vakon bízik benne.

2022. okt. 13. 19:09
 8/12 A kérdező kommentje:
8 Nos elöször is Mi hazánkos vagyok,másodszor pedig semmilyen pejoratív tartalmat nem fogalmaztam meg. Ha te ezeket is annak veszed az már kicsit paranoid atitüd.:)
2022. okt. 13. 19:19
 9/12 anonim ***** válasza:
91%
Nos, a mihazánk, az a Fidesz fiókpártja. Lehet hogy nem így érzed, szeretnéd nem így érezni, de a tény ez.
2022. okt. 13. 19:24
 10/12 anonim ***** válasza:
89%

Te melyik elnevezést preferálod:

a) Mihasznák

b) Mihasznánk

2022. okt. 13. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!