Négy és fél hónapra több kormányablakot és okmányirodát bezárnak? nahát nahát itt tart már Kokkeróföld? már a saját működését se bírja állni?
2022. okt. 12. 16:33
1/10 anonim válasza:
Helyes, spórolni kell az energiával.
2/10 anonim válasza:
Hát mert a genyó Prüszel nem kűdi a támogatásokat!
3/10 A kérdező kommentje:
akkor az elmúlt 30 évben miért nem zártak be? akkor nem kellett spórolni?
2022. okt. 12. 16:37
4/10 A kérdező kommentje:
" genyó Prüszel nem kűdi a támogatásokat!"
Küüüdi az csak Gyúúúcsány meg Klárika ellopja útközben.
2022. okt. 12. 16:37
5/10 anonim válasza:
"akkor az elmúlt 30 évben miért nem zártak be? akkor nem kellett spórolni?"
Ennyire értelemszerűen nem, mint most. Te barlangban éltél az elmúlt hónapokban, vagy mégis miről maradtál le ennyire?
6/10 anonim válasza:
Soros,Brüsszel,Gyurcsány,Lmbtq,Ufók miatt kell mindent bezárni XD
Na így érthető?:)
7/10 A kérdező kommentje:
"Na így érthető?:)"
így már érthető .mindenki hibás még az ókori fáraók is visszamenőleg, egyedül a Dakota Főcigány habfehér. értem én.
2022. okt. 12. 16:41
8/10 anonim válasza:
Így van kérdező!Pontosan:) Aki elhiszi pedig vessen magára és megérdemli a sz@rt de a fost is XD
9/10 anonim válasza:
De ami még ennél is fontosabb az a háttérben meghúzódó gyúrcsány szál.
10/10 anonim válasza:
Nagyon remélem, hogy hírt kapok majd a temetésedről, mert ott én bizony táncolni fogok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!