Ez lehet a baja a jobboldaliaknak a baloldallal?
Ezzel inkább az ellenzéki szavazazókak van gondja.
Mert komjatin kívül egyetlen ellenzéki politikus sem foglalkozik a szakszervezetek hiányánák tényevel.
A munkavállalói jogok hiányával.
A jobboldaliak teljesen jól elvannak alacsony fizetéssel és munkavállaló jogok nélkül.
Ezért szavaznak a fideszre.
De megfigyelhető ez munkahelyen is ha összeáll 10-15 ember hogy fellépjen a munkáltató egy visszaélése ellen, akkor fideszes kollégak válasza az hogy-hálasnak kellene lenni hogy van egyáltalán munka....-ilyen megalkuvó elvtelen kutyák ezek.
2.
Jó, a mai világban minden és mindenki náci aki/ami létezett 2012 előtt. Akkoriban indult be ez a "modern" gondolkodósdi.
5.
Ugyanez elmondható a baloldaliak bősz fasisztázásáról, nácizásáról is, ahol szintén mindenki megkapja a jelzőt aki nem velük van.
Ez a modern politika alapja.
Nagyban is ez megy, csak ott globalista (Biden, Gyurcsány, Zelenszkij) vs cionista (Trump, Orbán, Putyin) meccs zajlik.
Pontosan. Én például Fideszes vagyok, de az ISZOMM-al, és a Munkáspárttal is szimpatizálok, ahogy a Mi Hazánkkal is.
Szerintem a bal-jobb tengely helyett inkább konzervatív és gender-libber globalokapitalista a két ellenpólus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!