Miért nevezik a balosak nőgyűlölőnek az abortuszelleneseket, miközben a magzat védelmében lépnek fel, nem a nők ellen?
"Jaj istenkém, annyira buták vagytok.
Miért akarjátok hogy a sok aluliskolázott hülye mégtöbb gyereket szüljön a nyomorba?"
Ez egy nagyon jó megközelítés is lehetne, csak 1 icipici bökkenő van az elmélettel. Pont hogy az aluliskolázottak nem fognak belemenni az abortuszba. Tudod, nekik a segély jobb biznisznek bizonyult... 😂
4! Igen, és? Ez eddig is így volt. Vagy ez neked újdonság?
6! Igen mint kutyát! A magzat is védve van mint magzat.
12.
Nekem volt terhesség megszakításom, nem volt szivhang, de az abortuszok többségében igen, aluliskolazott cigányok voltak, akiknek már a sokadik abortusza volt
"Nekem volt terhesség megszakításom, nem volt szivhang, de az abortuszok többségében igen, aluliskolazott cigányok voltak, akiknek már a sokadik abortusza volt"
Személyes tapasztalatod. Tartsák meg jó szokásukat!
Én meg úgy tapasztaltam, hogy egyre többen járkálnak az utcán. 🤔
"könnyű védeni a magzatot, ha nem nekik kell megszülni meg felnevelni"
Aki nem akar gyereket, az vagy ne szexeljen, vagy legalább gondoskodjon a megelőzésről! Fogamzásgátlók tárháza, színes választéka áll rendelkezésre. Ha elég bátor valaki ahhoz, hogy felcsináltassa magát, akkor a boltba, gyógyszertárba is el tud sétálni, és tud venni "proteksönt".
"És persze itt vannak a 21:21-eshez hasonló incelek, akik szerint a nőket büntetni kell a szexért azzal, hogy a magzat kihordására kényszerítjük őket."
1 Nem vagyok incel, nem akarok nőket büntetni.
2 Senki nem kényszerít senkit semmire. Egyszerű megoldásokat javasoltam, amivel elkerülhető az abortusz.
3 Egyéb próbálkozás, csakhogy ellentmondj? 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!