Érdemes mediterrán országba költözni a gázárak elöl?
Figyelt kérdés
Így kevesebbet kell fűteni.2022. szept. 11. 08:37
2/10 anonim válasza:
Nem csak Magyarországra, a Szovjetunióba is érdemes.
3/10 A kérdező kommentje:
Nevetséges,hogy azért dolgozzon az ember 21.századi elvárásokkal,hogy középkori szinten éljen.
2022. szept. 11. 08:40
4/10 anonim válasza:
Mediterrániumban is van ám tél!
Idén januárban Athénban rekord hó esett, és a görögöknél meg az áram ára can egekben! Mindenhol cink
6/10 anonim válasza:
Nem. Inkább olyan helyre kell költözni, ahol van fizetés.
7/10 anonim válasza:
5.
Nem annyira! Én voltam és nagyon szar a hideg amikor 15 fokban a (kifűtetlen) vizes falakból klimával próbálsz meg fűteni, de annyira tele van a fal vizzel ami csak a fűtés hatására jön ki, hogy folyik ki a falból.
_Inkább kikapcsoltuk, de 15 fokban aludni nagyon gáz!
8/10 anonim válasza:
Akkor már a Holland-karib térségbe menj.
9/10 anonim válasza:
Érdemes, - ott a jégakkukra és a hűtésükre fogsz ugyanennyit elkölteni!
10/10 A kérdező kommentje:
A légkondi ma is luxus.
Persze a mediterrán országokban melegebb van,de pl Spanyolországban úgy tudom gyakori,hogy este élnek,gondolom több a délután és este dolgozó.
A légkondiban sok versenyző van,sok szolgáltató van,ellenben a gázzal zsarolhatóak az emberek,ebben az erőforrásban gazdag országok által,lásd oroszok.
2022. szept. 12. 03:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!