Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért küzdenek egyes ballibek...

Miért küzdenek egyes ballibek foggal körömmel a melegházasságért, miközben a heteroszexuális, keresztény házasságot és családmodellt elavultnak, régimódinak nevezik?

Figyelt kérdés
Csak akkor a progresszív a házasság, ha a melegek csinálják? Ha a heterók, akkor meg elavult? Hogy van ez?

2022. szept. 9. 14:09
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
47%

Szájer kb mindenkivel csalja az asszonyt, férfival-nővel.

Borkai kb hasonló.

Orbán már rég külön él.

Rogán úgy váltogatja a csajokat mintha ingyen lennének, pedig nagyon nem.

DajcsTompi porcukrozva kb meg sem ismeri hogy kibe teszi.

Varga swingerpartykban tényleg mindenki minisztere.

...stb stb stb.

Annyi közük sincs a hőseidnek a keresztény értékrendhez mint a "megölök mindent ami mozog" kdnp-s hülyének.

2022. szept. 9. 14:33
 12/19 anonim ***** válasza:
52%
Attól, hogy valaki pl nem akar házasodni még nem biztos, hogy a házasságot és a családmodellt elavultnak tekinti. Másrészt ha én teszem azt nem akarok házasodni, attól még elfogadom, hogy másnak ez fontos és nem is akarok ebben senkit korlátozni. Csak egy kis önzetlenség és együttérzés a kulcs, de ezek a kifejezések tudom számotokra értelmezhetetlenek.
2022. szept. 9. 14:55
 13/19 anonim ***** válasza:
34%
A kérdés hülye hazugság.
2022. szept. 9. 15:07
 14/19 anonim ***** válasza:
42%

Gondolom, ez azért nem csak a családról és egy nevetséges papírról szól. Ugyanannak az embernek, ha házas állapotú, mind a Kádár-időkben, mind most, előbb-utóbb azért alátoltak egy lakást. Különállóknak nem toltak alá egy-egy fele akkorát. Ha ugyanez az ember nem házas állapotú, akkor még 70 évesen is a 90 éves anyjánál fog lakni ugyanannyi ledolgozott munkaév után, és az ő adójából fognak valaki másnak alátolni egy lakást.

Egy nyugdíjas, ha valaha házas volt, több nyugdíjat kap, mint a másik, aki nem volt az. Természetesen a másik egykori befizetéseiből csoportosítják át oda. Ez idáig csak picit volt vicces, csakhogy akik nem kapnak özvegyi nyugdíjat, azok idén télen éhen fognak halni.

2022. szept. 9. 15:26
 15/19 Drakula ***** válasza:
25%

Egyenlőség.

Egyenlőségért.

2022. szept. 9. 16:52
 16/19 A kérdező kommentje:
11-es, amit leírtál a fideszes politikusokról az igaz, de ők Nem a hőseim, csak úgy szólok.
2022. szept. 9. 17:17
 17/19 anonim ***** válasza:
52%
Azért, mert divatemberek. És most ez a divat.
2022. szept. 9. 19:33
 18/19 anonim ***** válasza:
14%
mert bolondok. én melegként és keresztényként elfogadtam h a házasság nem nekem való, egyedül bizonyos jogi dolgokat hiányolok pl. örökbefogadás lehetőségét. ez a progresszív polgári szerelemből történő házasság tudományosan is nagy hülyeség, olvassatok egy kis evolúciós pszichológiát
2022. szept. 12. 21:51
 19/19 Lacás1976 ***** válasza:
Ha veled azonos neműt szeretnél akkor megtudnád.
2022. szept. 13. 06:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!