Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A magániskolákba járó csemeték...

A magániskolákba járó csemeték apukája és anyukája mit dolgozik?

Figyelt kérdés

Állítólag ezek a méregdrága iskolák (és környékük) olyan mint egy külön világ, állam az államban. Apuciék mit dolgoznak, hogy telik rá?

És ha esetleg netalántán ez a "munka" esetleg netalántán nem törvényes akkor az arra illetékesek miért nem tesznek semmit? Akkor az arra illetékesek egyáltalán miért vannak? Az ő "munkájuk" akkor mit ér? Ebben az országban már mindent szabad?!

Az is megoldás persze, hogy köpünk egyet azt mondva hozzá, hogy "gyáva népnek nincs hazája" 'oszt jónapot.

2022. szept. 8. 11:41
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Fideszkáder.
2022. szept. 8. 12:47
 12/24 anonim ***** válasza:

Gondolom kócsok, MLM-esek, vezérigazgatól, alvezetők, magánpraxisokban nyomják a különböző wuduságokat.

Nem közmunkások, de nem is közalkalmazottak...

2022. szept. 8. 13:29
 13/24 anonim ***** válasza:
Konkrét számokkal egyszerűbb, nem gondoljátok?
2022. szept. 8. 13:31
 14/24 anonim ***** válasza:

#9 bullshit.

550e havonta az évi 6.6m. Ebből 2.4m félretéve az évi 4.2m ami havi 350e. Ha az új ingatlant bevesszük a képbe az extra 2.1m megtakarítás, ami havi szinten 175e extra. Tegyük fel, ez teljesen a kiadásból jön de itt még nem számoltunk az egyéb kiadásokkal (adó, ilyenek). Tehát adott egy ingatlan hitelre, amit 175+e ért lehet kiadni. Ez alsó hangon extra 100e kiadás törlesztő. Hacsak nem termeli ki magának a kiadás a törlesztést, ebben az esetben a havi ára alsó hangon 4-500e. Ekkora ingatlanra nettó 550e-es bevételre nem fogsz hitelt kapni. Tehát marad az, hogy havi kb 250e-ből éltek. Azt nem tudom, hogy a két gyerek az valós vagy csak virtuális de őszintén szólva két embernek is karcsú ez az összeg.

2022. szept. 8. 14:37
 15/24 anonim ***** válasza:

14, egyetlen szóval tudok erre ávlaszolni: babahitel:D Havi 45 a törlesztője.

De émg a törlesztővel együtt is kijövünk havi 350ből. És még 2x20k lakástakarék is van benne, szóval valójában 250-300ezerből jövünk ki a hónapban. Nem kell albérletet fizetni, apósom lakásában élünk, csak rezsi van. Ez tény, hogy óriási előny másokhoz képest.

És még azt nem is sázmoltuk, hogy az asszony az év 9 hónapjában kb 100-120ezret összeszed magánvállalkozásban. most egy kicsivel többet, mert a KATAból átmegy általányadóba és tulképp így teljesen adómentes lesz.

Mondanám, hogy ha nem hiszed, átdobom az elmúlt 3 év költsévetését, mert egy excelben kategóriára és hónapra bontva vezetve van.. de hülye leszek kiadni a pénzügyi adataimat még úgy is, hogy az oldal anonim.

2022. szept. 8. 15:18
 16/24 anonim ***** válasza:
2 gyerekünk is járt magániskolába. A férjemmel mindketten az államigazgatásban dolgoztunk. Ő felső vezető volt, én nem voltam semmilyen pozícióban. Azt akartuk, hogy olyan 4 év legyen a középiskola, ahol nincs vekzálás, nincs gyomorgörcs, jók a tanárok és a körülmények. Fel legyenek készítve az egyetemre. Mindkét gyerek diplomás, az egyik orvos, a másik nyelvtanár.
2022. szept. 8. 17:25
 17/24 anonim ***** válasza:

16, mennyi volt kb egy tanév? És ez mikor volt?

Csak hogy legyenek konkrétumok is.

2022. szept. 8. 17:27
 18/24 anonim ***** válasza:

Az idősebbik amikor járt, akkor 300 ezer volt egy tanév, ő már szakorvos.

A fiatalabb 2010-14 között járt, akkor 500 ezer volt egy tanév, ami mindig 12 hónapot jelentett, mert nyáron is fizetni kellett. Most nem tudom, hogy mennyi a tandíj.

2022. szept. 8. 17:32
 19/24 anonim ***** válasza:
Borsos, borsos, de nem megoldhatatlan. Én egy millával számolnék mostra, abból csak kijön.
2022. szept. 8. 17:41
 20/24 anonim válasza:
én magánsuliba jártam, egyáltalán nem volt megfizethetetlen. viszont nagyon sok magánsulit szuntettek meg akkor es lettek allamiak, utolso evembe mar nem is voltam igazabol magansulis, amugy vallalkozok a szuleim
2022. szept. 13. 09:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!