Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A magániskolákba járó csemeték...

A magániskolákba járó csemeték apukája és anyukája mit dolgozik?

Figyelt kérdés

Állítólag ezek a méregdrága iskolák (és környékük) olyan mint egy külön világ, állam az államban. Apuciék mit dolgoznak, hogy telik rá?

És ha esetleg netalántán ez a "munka" esetleg netalántán nem törvényes akkor az arra illetékesek miért nem tesznek semmit? Akkor az arra illetékesek egyáltalán miért vannak? Az ő "munkájuk" akkor mit ér? Ebben az országban már mindent szabad?!

Az is megoldás persze, hogy köpünk egyet azt mondva hozzá, hogy "gyáva népnek nincs hazája" 'oszt jónapot.

2022. szept. 8. 11:41
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
78%
Minimum középvezetők.Biztos lehetsz benne hogy törvényes hiszen a törvényeket rájuk írták.
2022. szept. 8. 11:43
 2/24 A kérdező kommentje:
Félreértés ne essék nem a kölyök a hibás, hogy az apja lop (majd bolond lenne állami szakmunkásképzőbe járni ha az apja kifizeti a milliós havi tandíjat) de az a felháborító, hogy a gazemberek annyira el vannak szemtelenedve, hogy nyíltan, szemrebbenés nélkül lopnak mert azt csak a hülye gondolja, hogy ezek az apukák tisztességes úton-módon gazdagok!
2022. szept. 8. 11:44
 3/24 A kérdező kommentje:
Akkor a törvények írói a gazemberek? És ők miért írhatnak olyan törvényeket amellyel lopni, csalni lehet? Na, ez az... Ők megtehetik törvényesen, apuci meg kihasználja, a csemete meg eljárogat a suliba.
2022. szept. 8. 11:46
 4/24 A kérdező kommentje:
És akkor egyesek jönnek azzal, hogy mocskos kommunizmus, meg mocskos kommunisták meg...bánja a franc. Gyáva népnek nincs hazája. Egye amit megfőzettek vele.
2022. szept. 8. 11:47
 5/24 anonim ***** válasza:
65%
3) hát nézd, törvényesítették az eu pénzek lenyúlását,lásd mészáros.azért írhatnak metz 2/3-al megszavazzák őket újra meg újra.bármit megtehetnek.te pedig kaptál tőlük többek között rabszolgatörvényt illetve engedély nélkül nem sztrájkolhatsz, nem gyülekezhetsz az utcán.
2022. szept. 8. 11:49
 6/24 anonim ***** válasza:
71%
A NER-haverok gyerekei mind ilyen iskolába járnak, a fideszes politikusokéi is. Ezért nem zavarja őket az oktatás lezüllése, mert az ő gyerekeiket nem érinti, az ő gyerekeik lesznek az új elit, az állami oktatásban lezüllőkből pedig a jobbágyaik.
2022. szept. 8. 11:52
 7/24 anonim ***** válasza:
91%

pl. Szabó Tünde:

Szabó Tünde szerint magánügy, hogy milyen iskolába járnak a gyerekei

[link]

2022. szept. 8. 11:53
 8/24 anonim ***** válasza:
53%
3: azért írnak ilyen törvényt, mert 2/3-ot kapnak a birkáktól, ezért bármit megtehetnek. A birka nem fogja fel, hogy a saját gyereke oktatása züllik le.
2022. szept. 8. 11:54
 9/24 anonim ***** válasza:
67%

Te most miről beszélsz, Kérdező?

Direkt rákerestem a kedvedért.

[link]

Régi a cikk, tegyük fel, hogy azóta megduplázódtak az árak. Nem volt azóta 100%-os infláció, szóval eléggé a "legrosszabb esetet" nézzük.

Waldorf 15-60ezer / hó, írják a cikkben. Azaz 150-600ezer/tanév (a tanítás 9 hónap, én most 10el zámoltam, csak hogy tovább rontsuk a helyzetet). Ennek a duplája 300k-1.2M.

Sok pénz, tény. De nem kell ehhez lopni.

Én HResként dolgozom, feleségem gyógypedagógus. Én havi 350, ő 200 körül keres.

Évente 2.4 millió forintot tettünk félre. De feleségem elkezdett magánórákat tartani illetve hitelből vettünk egy lakást amit kiadunk, így akár évente 4.5 milliót is félre tudunk tenni.

Azaz a legdrágább Waldorf-verzióval is ki tudnánk fizetni 2 gyerek iskoláztatását. Nyilván fájna, de ki tudnánk fizetni. De ha a magánvállalkozást és az albérletet nem nézzük, 1 gyerek iskoláztatására akkor is futná.

Persze, nemzetközi iskolák akár 7 millát is elkérhetnek. De kár ezt alapnak venni. Olyan mintha azt mondanád, hogy csak a gazdagok hordanak karórát, mert a Rolex annyira drága. Hát nem csak Rolex létezik.

Értem én, hogy haragszol, amiért másnak több pénze van mint neked, de ez a fröcsögő vádaskodás nem fog előrébb vinni.

2022. szept. 8. 11:55
 10/24 anonim ***** válasza:
Jah, 9es vagyok, írtam, hogy HRen dolgozom. Jelezném: nem vezőként hanem a legalsó pozíción vagyok, és amit írtam összegek mind teljesen legális, adózott bevételek.
2022. szept. 8. 11:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!