Senki, mondom megegyszer: Senki! Sem rakta rendben a fidesz előtt sem a kórházakat!!
Csak most mást tudunk szidni..
2022. ápr. 4. 08:46
2/59 anonim válasza:
#1 12 év telt el azóta.. 12..
2022. ápr. 4. 08:48
3/59 anonim válasza:
Kifejezetten szarabb lett az egészségügy. Az egy dolog, hogy előtte sem volt jó, de az egy másik, hogy még sokkal rosszabb lett.
2022. ápr. 4. 08:50
4/59 anonim válasza:
1! Akkor, ha gond van, arra nem az a megoldás, hogy megpróbálok ellene tenni valamit (főleg, ha erre van 12 - most már 16 - évem), hanem megállapítom, hogy ez régen is gond volt és akkor sem tett senki semmit?
2022. ápr. 4. 08:50
5/59 anonim válasza:
Minden választás után összeomlást jósolnak és mégis mindig felkel a nap. Persze ilyenkor a vesztes oldal alig várja a gondokat, mert abból legalább politikai tőkét kovácsolhatnak és jöhet az "én megmondtam előre!!!"
2022. ápr. 4. 08:51
6/59 Dzsonszi válasza:
#3 Nem lett rosszabb, még most se jó, de 1000x jobb mint volt, ha nem törölnéd ki a memóriádat 4 évente, akkor te is látnád.
2022. ápr. 4. 08:52
7/59 anonim válasza:
#1 tipikus nyugger hozzáállás, maradjon a szar, mert már volt szarabb is?😂Esélyt se adjunk valami jobbnak, igaz?
Az a baj, hogy sok értelmiségi már elhúzott az országból és most mégtöbb fog, köztük én is. Így akik itt maradnak, nagyrészt a slepp lesz. Tehát jobb már biztos nem lesz a helyzet, mert ezt a sok butát Orbán nagyon könnyen meg tudja vezetni.
És amúgy igen nagyon gáz, hogy fizetem a vagyonokat a tb-re, de magán szolgáltatást kell igénybe vennem, ha jó ellátást szeretnék. De úgy látszik Magyarország 70%-a szeret kicseszni saját magával🤣
2022. ápr. 4. 08:55
8/59 anonim válasza:
#6 egyértelműen rosszabb lett (ahogy egyébként az oktatás is), ez látszik, már a várólistákból is.
2022. ápr. 4. 08:55
9/59 anonim válasza:
Mi lett jobb? Erősödött a forint? Az inflációval arányosan nőttek a bérek? Közelítünk a nyugati színvonalhoz? Fejlődött az állami egészségügy, az oktatás? Nekem erre mind nem a válasz, sőt, rosszabb lett.
2022. ápr. 4. 08:57
10/59 Dzsonszi válasza:
Jólvan ügyesen lepontoztok, szerintetek miért aratott NEGYEDSZERRE óriási győzelmet a Fidesz? És mielőtt megint jönne a birkázás, sok olyan szavazott át a Fideszre, aki négy éve ellenzéki volt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!