Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Milyenek a fizikai követelmény...

Milyenek a fizikai követelmények a Népi Akciócsoportokban?

Figyelt kérdés
Egy átlagember helyt tud állni az ott végzett gyakorlatokon?
2010. szept. 25. 13:32
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Persze. Ez nem maga az MNA, hanem csak egy gyűrűszervezet a N.A.CS., sokkal kisebbek a követelmények, de hogyha ez is nehéznek bizonyul, megértőek a kiképzők, és lassan de biztosan rászoktatnak a gyakorlatokra.
2010. szept. 25. 13:45
 2/15 anonim ***** válasza:
26%
Akciócsoport xD milyen név ez...Chuck Norris filmjeiben voltak ilyen nevek(kígyóosztag, hasonlók) ki venné már komolyan?
2010. szept. 25. 13:55
 3/15 anonim ***** válasza:
a német Aktionsgruppe-ből ered, azaz egy csoport, mely tetteket hajt végre,nem tudom mit kotnyeleskedsz itt
2010. szept. 25. 17:32
 4/15 A kérdező kommentje:

Első válaszoló: köszönöm!

Második: köss bele egy akciócsoportosba, kíváncsi vagyok, utána is lesz-e kedved nevetni.

Jöhetnek még válaszok :)

2010. szept. 28. 16:59
 5/15 anonim ***** válasza:

Akciócsoport Most!

Hústorony, szupererős, szuperpucér!

Szélvész, úgy repül akár a mennydörgés!

Büdösbúvár, volt kommandós, aki legalább olyan rossz, mint a szaga!

És az Olvadtfiú, aki tud olvasztani!

Akciócsoport Most!

2010. szept. 28. 17:17
 6/15 anonim ***** válasza:
Még sosem hallottam erről a "Népi Akciócsoportról", de nagyon viccesnek hangzik.
2010. szept. 28. 17:23
 7/15 anonim ***** válasza:
39%
Minél később értesülsz az MNA akciócsoportjairól, annál jobban megdöbbensz. Csak jegyezd meg, mihelyst indul az összeomlás, ne álljon elénk a te fajtád, mert csúnya végetek lesz.
2010. szept. 28. 19:52
 8/15 anonim ***** válasza:
Milyen az én fajtám? Csak hogy tudjam és még véletlenül se kerüljek a közeletekbe.
2010. szept. 28. 22:29
 9/15 anonim ***** válasza:
Ott nincs KÖTELEZŐ fizikai követelmény,bárki elmehet hozzájuk gyakorlatozni.AJÁNLOTT fizikai követelmény azonban:fekve ki kell nyomni kétszáz kilót,legalább fekete öves karatésnak és arany boksz kesztyűs bunyósnak kell lenni,ezen kívül ajánlatos még néhány eltöltött év valami hivatalos elitkommandós egységben.Ebben az esetben TALÁN van esélyed túlélni a kiképzést de ez sem garantált.
2010. szept. 29. 12:25
 10/15 anonim ***** válasza:
Mi az a Népi Akciócsoport?
2010. szept. 29. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!