Európa jelenleg legélhetőbb országa nem más, mint Svájc?
Figyelt kérdés
2022. aug. 27. 09:24
1/9 MDaniel98 válasza:
Ez már régebben is így volt szerintem.
3/9 anonim válasza:
Nehéz megmondani, mert a top5 közt nagy a verseny, de alighanem dobogós.
4/9 anonim válasza:
Igazából legbelül te is tudod, hogy Magyarország.
5/9 anonim válasza:
Aki életképes, bárhol elél. Az ilyen listák meg erősen szubjektívek. Én ki nem bírnám a hülye szabályaikat (pl mikor húzhatom le a vécét)
7/9 anonim válasza:
Hát, ha szereted, hogy teljesen kifacsarnak a munkahelyeden és élő halottá válsz a kimerültségtől, akkor igen.
8/9 anonim válasza:
Svajc biztos dobogon van! Norvegia szerintem az elso! Van olajuk. A hormonkezelt lazacukat eszi egesz Europa. Azt csinalnak amit akarnak. A balnkat is vadasszak tovabbra is! Iszonyu gazdagok, csak nem kerkednek vele. Dogunalom egy hely. Brutal fizetesert dolgozhatsz a sarkkoron, vagy valamelyik szigeten, ha el tudod vuselni az idojarast. En telen depresszios lettem, nyaron nem tudtam aludni. 3.ev vegere egy kozepes alkoholista szintjen voltam. Mindennap ittam, mert ez szinte kotelezo volt, s jo is abban a k. hidegben. Ez engem is jellemez..... amerikai kollegam napi 15-20 km gyalogolt, s imadta, nagyon jol erezte magat. Persze a pia ott is ment. 5 eves szerzodese volt. En lusta vagyok, menekultem.
9/9 anonim válasza:
Elnezest kerek a valaszert, csak nagyon friss az elmeny!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!