Ilyen hogy történhet meg Európa legélhetőbb városában? Tenyleg indulunk le a lejtőn?
Tudom,hogy ilyen esetből nem szabadna messzemenő következtetéseket levonni,de ez azért elkeserítő,hogy a török-kurd ellentét már Ausztriában is nyomokat hagy.Nem volt elég ami Törökországban történt.Egy ilyen eset mégis hogy a viharban történhet meg Bécsben???
Éa mi lesz a következmény(már ha lesz)
Kíváncsi vagyok a véleményekre,hogy ez hova vezet.Mert szerintem mindnyájam tudjuk,hogy nem ez volt az utolsó.
Meddig tűrik még a rendbontást?
Ha egy keresztény európai muszlim többségű országban ilyet csinálna szerintem már repülne.
Ez bukó.
Európának reszeltek, ezt csak a hülye nem látja és a legjobb, hogy direkt
A dolog pikantériája, hogy ez pont abban a bécsi kerületben történt, ahol korábban Lázár János is készített videót, bemutatva a migráció okozta negatív hatásokat. Erre az ATV stábja is kiutazott és próbálta cáfolni Lázárt:
https://www.youtube.com/watch?v=KhUpkxs8ZdU
Az élet viszont Lázárt igazolja. :)
Mi az hogy indulunk? Te talán osztrák vagy?
Amúgy meg adott esetben a helyik ennél sokkal durvábban közlik ha gondjuk van. A sárgamellényes tüntetők nem tudom mondanak-e valamit neked? Ők konkrétan szétverték Franciaországot néhány hét alatt.
Itt meg talán ha van összesen száz ember és nem is történt igazából semmi :) Nincs ebben semmi meglepő Európában sem.
#3 "Nincs ebben semmi meglepő Európában sem."
Ez az! Pont ezzel van a kérdezőnek is baja, hogy ezen más meg sem kell lepődni, természetesnek veszik hogy ilyenek történnek - ahogy te is teszed.
Pedig nem természetes. Egy olyan romlás következménye ami sajnos folytatódik tovább.
Megkérdezhetem tőled, te nagy bölcsek bölcse, hogy minek az eredménye a világ "legélhetőbb" városában egy vallási-etnikai alapú verekedés? Csak nem azt mutatja meg, hogy nem illeszkednek be?
"hogy minek az eredménye a világ "legélhetőbb" városában egy vallási-etnikai alapú verekedés? Csak nem azt mutatja meg, hogy nem illeszkednek be?"
Néhány hete szélsőjobbos magyarok vonulgattak cigányellenes nótákat énekelve. Akkor ezek a magyarok sem illeszkedtek be?
#6,természetesen de,aggódtam.Nem vallási alapon fogok senkit sem megkülönböztetni,ez nem kenyerem. Szimplán azt nem értem,hogy ilyen konfliktust,ami két nép között van(török-kurd)miért kell Európa közepén is "pár száz" bolondnak lezongoráznia úgy,hogy osztrák politikusokat is belekevernek(lásd megfenyegetés)
Ertem a te álláspontodat is,és valamelyest igazad is van.Nem tartok emberektől csak azert mert más a kultúrája,és nem vagyok előítéletes de a békét elvárnám.
Már pedig Ausztria alapjában véve egy békés ország és nem kéne,hogy ilyenek előforduljanak.
"Néhány hete szélsőjobbos magyarok vonulgattak cigányellenes nótákat énekelve. Akkor ezek a magyarok sem illeszkedtek be?"
A kérdésem nem ez volt. Ha nem válaszolsz rá, egy tipikus ballib vagy. Szedd már össze magad, ne szerencsétlenkedj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!