Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mennyire ártalmasak ázok az...

Mennyire ártalmasak ázok az emberek, akik napi szinten az ellenzéki sajtó kormánykritikus híreivel hergelik, demoralizálják az ismerőseiket a közösségi médiában?

Figyelt kérdés

Persze azzal nincs semmi gond, ha valaki néha megoszt egy ilyen hírt, de aki a küldetésének érzi, hogy itt érezze mindenki rosszul magát, mert akkor az ő általa támogatott pártok malmára hajtja a vizet, annál azért lehet más gond is a háttérben.

Én azt gondolom amúgy, hogy ezek az emberek valami magán jellegű dolog miatt idegesek. Szinglik, karrier...stb.

2022. aug. 25. 12:04
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
85%

Ez nem demoralizálás, hanem az igazság leírása. Ha nekem van két ismerősöm akinek fel kell adnia a vállalkozását, plusz nekem is, akkor ugyan hagy írjam már ki facebookra ahogy egyik napról a másikra tönkreteszik emberek ezreinek az életét.

Persze az gyári szalag mellől ez a sok fideszesnek nem baj, de elöbb utóbb ti is sorra kerültök a rezsicsökkentéssel meg az inflációval. Majd akkor már nem hangulatkeltés lesz hanem a ti valóságotok is.

2022. aug. 25. 12:44
 12/24 anonim ***** válasza:
61%
Nagyon vicces, hogy valaki ezt a kérdést a GYK Politika fórumában képes feltenni, ahova kizárólag ugyanezért járnak az emberek :D Nem tetszik, nem kell nézni, két klikk. Mit hisztizel?
2022. aug. 25. 12:47
 13/24 anonim ***** válasza:

"9, Nekem is balliberális. Fidesz vagy MHM rajongó ismerőseim nem csinálják ezt."

Mármint a fideszes és hmhes ismerőseid nem osztanak meg számodra zavaró tartalmat.

Én pont a fideszes,mhmes,jobbikos ismerőseim követését kapcsoltam ki ( rajtuk kívül azokét aki csak felesleges dolgokat osztott meg non stop ), mert zsibbasztóak voltak.

2022. aug. 25. 12:47
 14/24 anonim ***** válasza:

Egyébként szerintem lehet forrást is tiltani, hogy olyan típuső megosztást ne jelenítsen meg.

Bár franc tudja, szerintem a facebook feedet görgetni még annál is nagyobb időpazarlás, mint GYKra írogatni:D

2022. aug. 25. 12:51
 15/24 A kérdező kommentje:

11, Pont az igazság miatt használtam a küldetés szót. A baloldal mindig az igazságot tudja, a jobboldal pedig folyton hazudik. Persze... Mindenki hülye, neked meg tudatni kell vele az igazságot.

Ha eleve úgy állsz mindenkihez, hogy hülyének nézed, akkor ne csodálkozz, hogy a barátaid abbahagyják a követésed.

Többek közt az ilyen gondolkodás miatt lett nektek az áhított 2/3-ból 1/4.

2022. aug. 25. 13:26
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
15# Ezek tények, elmondtam mi van az ismerősi körömben és kész. Majd te is elhiszed ha rád kerül a sor és téged tesz tönkre a kormány.
2022. aug. 25. 13:28
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

15, egyébéknt jól értem, hogy te most a saját idővonalukra posztoló emberekről besélsz?

Nem azért, de azt csak az nézi, aki akarja.... ezek szerint te akarod, hisz ha nem akarnád, nem néznéd... Pontosan tudod milyen funkcióid vannak arra, hogy ne lásd. Mégis nézed. Innentől kezdve hadd ne kelljen már komolyan venni ezt a vergődést. Mert ez az. Ha zavar valami és nem tezel ellene semmit, akkor az vergődés.

2022. aug. 25. 13:29
 18/24 A kérdező kommentje:

17, Olvasd el a korábbi válaszokat.

Amúgy csak azt szeretném megérteni, hogy egy hangos kisebbségnek miért kell túltolni a hisztit a facebookon. Miért kell vitákat generálni? Miért kell sértegetni az ismerőseiket? Arrogáns, lekezelő a viselkedésük. Ugyanezt a másik két oldaltól nem látni. Ha látni is, nem ilyen mértékben.

Eszem ágában nem lenne birkának, vagy aberrált libsinek, vagy bárminek hívni az ismerőseimet.

De amikor látsz egy postot, két opció van. Válaszolsz: belemész egy parttalan vitába több 1000 ember előtt. Vagy lenyeled, hogy megbántott valaki, akit nem neveltek meg rendesen.

Én elhiszem amúgy, hogy rosszul érint valami. Engem is rosszul érintenek dolgok. De nem kúrom fel vele az ismerőseimet. Ha nekem, akkor nekik is legyen rossz. Ha én ideges vagyok, akkor legyenek ők is. Ez szerintem kontraproduktív. Az ember megutálja ezeket a demoralizáló embereket.

Nem vagyok amúgy Fideszes. Én sem értem ezt a 210 kW-ot hogy találták. Szívni fogok télen. De nem idegesítem ezzel az ismerőseim.

Azt sem mondhatod, hogy működik. Nézd meg mi volt április 3-án!

Attól, hogy nem mondja neked senki, kihúzod a gyufát sok embernél. Amikor kapsz 25 lájkot, nem kapsz 1775-öt. Nem tudhatod.

2022. aug. 25. 13:42
 19/24 anonim ***** válasza:

18, olvastam, és írtam már korábban is, de ez a végső következetésem amit a 17eseben írtam:D

Ha valaki kiírja, hogy "a ezek a birkák miket icsnálnak" akkor ha valaki ezen megbántva érzi magát... akkor ő magára vette a megszólítást..:D

Ha kiírom, hogy "kedves hülyék" és te megsértődsz, akkor lényegében nem magadat hülyézted le?:D mondhatnád azt is, hogy "ez nem nekem szól, én nem vagoyk hülye"

És továbbra is tartom, a toxikus embereket ki kell követni és kész. Ha érdekel, hogy amúgy mi van vele, akkor megkérdezed tőle.

2022. aug. 25. 13:51
 20/24 anonim ***** válasza:

Jézusom, ennyi hamis dilemmát, mint a kérdezőnél, atyaég :DD

"Miért kell vitákat generálni? Miért kell sértegetni az ismerőseiket?"

Ők a saját oldalukra posztolgatnak, cicuska, felfogod? A FB nem olyan, mint a GYK, ahol a kérdező személye lényegtelen, csak a kérdés és az általa generált vita számít. Te csak azért látod ezt, mert ismerősök vagytok...

"De amikor látsz egy postot, két opció van."

Nem, a legelső választás az volt, hogy megnyitottad a FB-ot. A második az, hogy nem tüntetted el az idővonaladról a téged idegesítő ismerősök bejegyzéseit kettő darab klikkel. Nem tetted, mert függesz a felb.szottság érzésétől, szeretsz saját szemedben áldozatként tetszelegni. Tehát az általad felvázolt szitu legalább is egy harmadik szintű döntés eredménye.

2022. aug. 25. 13:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!