Mennyire ártalmasak ázok az emberek, akik napi szinten az ellenzéki sajtó kormánykritikus híreivel hergelik, demoralizálják az ismerőseiket a közösségi médiában?
Persze azzal nincs semmi gond, ha valaki néha megoszt egy ilyen hírt, de aki a küldetésének érzi, hogy itt érezze mindenki rosszul magát, mert akkor az ő általa támogatott pártok malmára hajtja a vizet, annál azért lehet más gond is a háttérben.
Én azt gondolom amúgy, hogy ezek az emberek valami magán jellegű dolog miatt idegesek. Szinglik, karrier...stb.
Minden ember toxikus aki a saját évleményét próbálja mások torkán lenyomni.
És ez nem csak a politikára igaz jobb és bal oldalról, de akár zenei/öltözködési=/bármiegyéb ízlés, gyereknevelési módszerek, vagy igazából tualjdonképpen bármi kapcsán igaz, ahol léteznek eltérő vélemények.
Nem a hírek forrásával vagy milyenségével van a gond, hanem a magatartással. És bizony ebben a kormány is tetőtől talpig sáros, hiszen minden közmédiumban nonstop megy a kormánypropaganda.
1, Érthető, hogy frusztráltak 12 év után. De biztos, hogy ez a módja, érvényesítsék az akaratukat, hogy demoralizálják a többi embert?
2, Azért szerintem annyi TDI utáló, vagy a rappet szidó posztot azért nem látni.
Egy kormány részéről azért elvárható, hogy erősíteni akarja a hatalmát. Persze nem mindegy, hogy milyen eszközökkel.
3, egyébként létezik rá jópár opció, hogy ne lásd ezeket a posztokat. Szóval az is hülye akit zavar, de nem tesz ellene semmit:D
Cserébe a TV-ben nem tudod átléptetni a reklámokat, sem az utcán nem-meglátni a plakátokat.
"Ne kelljen már kivenni a követést azoktól az emberektől. "
Facebookon több mint száz ismerősöm követését kapcsoltam ki emiatt.
6, "ne kelljen már kivenni a követést"... akkor... inkább változzon meg?
Nem furcsa, hogy egyetlen gomb megnyomását nehéznek érzed, mások viselkedésének megváltoztatása viszont jó lenne?:D
Engem a többi megosztásuk érdekelne. Nyilván nem véletlenül az ismerőseim.
Csak szerintem ezt a témát túltolják.
9, Nekem is balliberális. Fidesz vagy MHM rajongó ismerőseim nem csinálják ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!