Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mennyire ártalmasak ázok az...

Mennyire ártalmasak ázok az emberek, akik napi szinten az ellenzéki sajtó kormánykritikus híreivel hergelik, demoralizálják az ismerőseiket a közösségi médiában?

Figyelt kérdés

Persze azzal nincs semmi gond, ha valaki néha megoszt egy ilyen hírt, de aki a küldetésének érzi, hogy itt érezze mindenki rosszul magát, mert akkor az ő általa támogatott pártok malmára hajtja a vizet, annál azért lehet más gond is a háttérben.

Én azt gondolom amúgy, hogy ezek az emberek valami magán jellegű dolog miatt idegesek. Szinglik, karrier...stb.

2022. aug. 25. 12:04
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
90%
Mennyire lehetnek ártalmasak? 2/3+ van a parlamentben 12 éve. Úgy tűnik "ártalmas" itt valaki?
2022. aug. 25. 12:07
 2/24 anonim ***** válasza:

Minden ember toxikus aki a saját évleményét próbálja mások torkán lenyomni.

És ez nem csak a politikára igaz jobb és bal oldalról, de akár zenei/öltözködési=/bármiegyéb ízlés, gyereknevelési módszerek, vagy igazából tualjdonképpen bármi kapcsán igaz, ahol léteznek eltérő vélemények.

Nem a hírek forrásával vagy milyenségével van a gond, hanem a magatartással. És bizony ebben a kormány is tetőtől talpig sáros, hiszen minden közmédiumban nonstop megy a kormánypropaganda.

2022. aug. 25. 12:12
 3/24 A kérdező kommentje:

1, Érthető, hogy frusztráltak 12 év után. De biztos, hogy ez a módja, érvényesítsék az akaratukat, hogy demoralizálják a többi embert?

2, Azért szerintem annyi TDI utáló, vagy a rappet szidó posztot azért nem látni.

Egy kormány részéről azért elvárható, hogy erősíteni akarja a hatalmát. Persze nem mindegy, hogy milyen eszközökkel.

2022. aug. 25. 12:18
 4/24 anonim ***** válasza:
Igen, és ezek az emberkék pont ezen eszközök használatát teszik szóvá, ha azok nem legálisak, nem erkölcsösek, nem előrevezetőek, nem a társadalom szempontjait tartják szem előtt.
2022. aug. 25. 12:22
 5/24 anonim ***** válasza:

3, egyébként létezik rá jópár opció, hogy ne lásd ezeket a posztokat. Szóval az is hülye akit zavar, de nem tesz ellene semmit:D

Cserébe a TV-ben nem tudod átléptetni a reklámokat, sem az utcán nem-meglátni a plakátokat.

2022. aug. 25. 12:23
 6/24 A kérdező kommentje:
Ne kelljen már kivenni a követést azoktól az emberektől. Akit egyébként én szeretek. Attól függetlenül, hogy másképp gondolkodunk. Fordítva ez nem biztos, hogy igaz.
2022. aug. 25. 12:27
 7/24 anonim ***** válasza:

"Ne kelljen már kivenni a követést azoktól az emberektől. "

Facebookon több mint száz ismerősöm követését kapcsoltam ki emiatt.

2022. aug. 25. 12:30
 8/24 anonim ***** válasza:
100%

6, "ne kelljen már kivenni a követést"... akkor... inkább változzon meg?

Nem furcsa, hogy egyetlen gomb megnyomását nehéznek érzed, mások viselkedésének megváltoztatása viszont jó lenne?:D

2022. aug. 25. 12:32
 9/24 anonim ***** válasza:
17%
Az ilyet én tiltom gyorsan, van pár megszállott. Érdekes, hogy mind ballib.
2022. aug. 25. 12:35
 10/24 A kérdező kommentje:

Engem a többi megosztásuk érdekelne. Nyilván nem véletlenül az ismerőseim.

Csak szerintem ezt a témát túltolják.

9, Nekem is balliberális. Fidesz vagy MHM rajongó ismerőseim nem csinálják ezt.

2022. aug. 25. 12:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!