Hogyan éltétek meg a 2008-as válságot?
A mostanihoz képest semmi. Érezhető volt, hogy gazdasági fejlődés nincsen, és még Bajnai alatt voltak megszorítások is.
Na igen, a devizahitelesek jártak akkortájt rosszul. De köztük meg volt jó pár bohóc, aki csak azért sem fizeti a hitelt, meg bemakacsolja magát, meg cirkuszt csinál. A politikusok pl. Jobbik is demagóg kampányokat folytattak, ahol fűt-fát megígértek nekik. Így azért kevésbé szimpatizáltam a helyzetükkel.
Sz@rul... munkanélküliség, devizahitelem elszállt, az infláció, stb
És hát Feri, mivel már 2004 től elqrta a magyar gazdaságot, sokkal jobban előjött a válság negatív hatása!!!
Nem volt évvégi jutalom és el kellett mennünk pár nap fizetés nélküli szabadságra. Ennek sem örültem, de azért nem volt kibírhatatlan.
Hosszabb távon becsődölt az akkori munkahelyem a válság hatására, de végülis szerencsésen felfelé "buktam", úgyhogy jól végződött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!