Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Hogyan éltétek meg a 2008-as...

Hogyan éltétek meg a 2008-as válságot?

Figyelt kérdés
2022. aug. 23. 17:27
 1/8 anonim ***** válasza:
58%
A Tudomány rovatba feledkezve... :)
2022. aug. 23. 17:31
 2/8 anonim ***** válasza:
72%
5 éves voltam, semmit sem éreztem meg belőle
2022. aug. 23. 17:36
 3/8 anonim ***** válasza:
65%
Fel sem tűnt hogy válság van. A devizhiteles bohócoknak fájt az bár nekik sem a válság, hanem utána a kormányváltás mert ott szállt el végleg az árfolyam.
2022. aug. 23. 17:39
 4/8 anonim ***** válasza:
20%
Meg sem éreztem, mert Fletóék jól tudták kezelni.
2022. aug. 23. 17:45
 5/8 anonim ***** válasza:
27%

A mostanihoz képest semmi. Érezhető volt, hogy gazdasági fejlődés nincsen, és még Bajnai alatt voltak megszorítások is.

Na igen, a devizahitelesek jártak akkortájt rosszul. De köztük meg volt jó pár bohóc, aki csak azért sem fizeti a hitelt, meg bemakacsolja magát, meg cirkuszt csinál. A politikusok pl. Jobbik is demagóg kampányokat folytattak, ahol fűt-fát megígértek nekik. Így azért kevésbé szimpatizáltam a helyzetükkel.

2022. aug. 23. 17:53
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Egy "kicsit" rosszabbul, mint a mostanit. Bár nálunk nem 2008-ban kezdődött, hanem pár évvel korábban. Devizahitelünk nem volt
2022. aug. 23. 18:17
 7/8 anonim ***** válasza:
44%

Sz@rul... munkanélküliség, devizahitelem elszállt, az infláció, stb

És hát Feri, mivel már 2004 től elqrta a magyar gazdaságot, sokkal jobban előjött a válság negatív hatása!!!

2022. aug. 23. 18:34
 8/8 Isti22 ***** válasza:

Nem volt évvégi jutalom és el kellett mennünk pár nap fizetés nélküli szabadságra. Ennek sem örültem, de azért nem volt kibírhatatlan.

Hosszabb távon becsődölt az akkori munkahelyem a válság hatására, de végülis szerencsésen felfelé "buktam", úgyhogy jól végződött.

2022. aug. 23. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!