Az ilyen gazdasági válságok tulajdonképpen vagyonvisszacsoportosítások a szegényektől az elithez?
Mindig bekövetkeznek elkerülhetetlenül és a szegény szív, az elit meg gyarapítja vagyonát. Musknak ötszörösére nőtt a vagyona az elmúlt 2 évben.
Ezek mesterségesen generált vagyonátcsoportosítások ugye?
21
Mièrt, csak Magyarországon szokott válság lenni? :D
Aki nem tud arabusul, ne beszéljen, izéééé... ne vásároljon arabusul.
Bár szerintem te a magyar nyelvű szerződéseket se olvasod el, csak aláírod - utána meg hőbörögsz, hogy átvágtak.
23
Te pszichopata vagy?
Mit nem értettél abból amit leírtam? A magyarral gondok vannak?
Elolvastam a részletes leírását a terméknek vásárlás előtt ám ezek a feltételek ott nem voltak feltüntetve. Hanem a szerződés feltételek egy weboldalon eldugott helyen voltak és arra hivatkoztak utána.
Te talán minden repülőjegyvásárlásnál elolvasod a szerződést? Hehe. Akkor 1 vagy a millióból.
Én legalább utánaolvastam, mégis becsaptak.
Mivel dánul beszélek így el tudtam olvasni a csomag leírását.
De mivel köcsög vagy és ráadásul dánul sem tudsz, ezért nem akartam fárasztani magam a szerződés belinkelésével.
25
Tudtam, hogy nincsenek érveid, csak bizonyítani akartam :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!