A tiszások mit szólnak hozzá, hogy Magyar Péter orális kényeztetést akart kapni a szavazófülkében?
A hangfelvételen az hallható, ahogy egy szavazóhelyen a barátnője azzal kezdi a beszélgetést, hogy nem érti, miért kellett őt ilyen korán odarángatni.
„Vogel Evelin: Miért kellett ilyen koránra szervezni?
Magyar Péter: Mert korán kell, hogy bemenjen a hírekbe, hogy szavaztál már, és pörögjön egész nap, azért. Mert este hétkor is lehet szavazni.
Vogel Evelin: De miért kell engem mindig sz.patni? Nem értem, b.zmeg...
Magyar Péter: Hát, sz.patásról nem volt szó, de ha akarod, azt is lehet. Bemegyünk ketten a fülkébe, elvagyunk öt percig, és akkor kijövünk. Nagyon meg kellett fontolnunk, hogy kire szavazzunk, azért tartott ilyen sokáig...”
Itt meg is lehet hallgatni: [link]
És azt hallottátok hogy MP a holdra fog leszállni 2026-ban és onnan fogja irányítani a választási kampányát :)))))
Szánalmas és nevetséges már ez a pitiáner lejárató kampány ami MP ellen folyik. :)))))
Az nem normális dolog hogy egy családi kézben van a fél ország.
(A miniszterelnök?)
Akár.
Rogán Antalnak mennie kell.
#9 Magyar Péter június 12-én jött elő a szakításukkal, az akkori hírek szerint Vogel Evelin már nem volt látható a párt eredményváróján sem.
A hangfelvétel alapján igen valószínű, hogy ez volt a végkifejlet közöttük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!