Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A tiszások mit szólnak hozzá,...

A tiszások mit szólnak hozzá, hogy Magyar Péter orális kényeztetést akart kapni a szavazófülkében?

Figyelt kérdés

A hangfelvételen az hallható, ahogy egy szavazóhelyen a barátnője azzal kezdi a beszélgetést, hogy nem érti, miért kellett őt ilyen korán odarángatni.

„Vogel Evelin: Miért kellett ilyen koránra szervezni?

Magyar Péter: Mert korán kell, hogy bemenjen a hírekbe, hogy szavaztál már, és pörögjön egész nap, azért. Mert este hétkor is lehet szavazni.

Vogel Evelin: De miért kell engem mindig sz.patni? Nem értem, b.zmeg...

Magyar Péter: Hát, sz.patásról nem volt szó, de ha akarod, azt is lehet. Bemegyünk ketten a fülkébe, elvagyunk öt percig, és akkor kijövünk. Nagyon meg kellett fontolnunk, hogy kire szavazzunk, azért tartott ilyen sokáig...”

Itt meg is lehet hallgatni: [link]

tegnap 21:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ez már volt egy török sorozatban
tegnap 22:50
 12/14 anonim ***** válasza:
Nem értem a problémát. Talán az a baj vele, hogy Evelin nagykorú?
tegnap 23:12
 13/14 anonim ***** válasza:
#10 Már a záró rendezvényre se ment el Evelinke, szóval valszeg akkor már nem voltak együtt.
tegnap 23:45
 14/14 anonim ***** válasza:
ma 01:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!