Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Már sosem lesz olyan mint régen?

Már sosem lesz olyan mint régen?

Figyelt kérdés
Az emberek kétségbe vannak esve, félnek, depresszióba esnek az infláció miatt, örülnek ha ennivalót tudnak venni, és kifizetni a számlát, de ezt mind szűkösen, én egyedül és keményen dolgozom, de semmit nem ér a pénzem, kaját veszek belőle és dolgozom, másra nem is tudok költeni, pl. Autóra, ruhára, fitnessz bérletre, azt sem tehetem meg, hogy főzzek mert nagyon drágán jön ki, egy nap 5-10ezer elmegy reggelire és vacsorára. Meddig fog ez tartan, már rosszul vagyok ettől az országról:(

2022. aug. 19. 03:01
1 2 3 4 5 6
 51/53 anonim ***** válasza:
87%

50,

Légyszíves!

2022. aug. 21. 15:10
 52/53 anonim ***** válasza:
84%

"De ha rajuk gondolnek akkor mi lenne? Akar rajuk is gondolhatnek...

De latod...? Az elutasitas, a kinevetes, a gunyolodas rogton. Meg ha kozvetetten is... erezni."

Mert a youtuberkedés az esetek 99%-ában nem értéket teremt. Nagyon sokan azt hiszik, hogy az életben meg lehet úszni a munkát, azért akarnak youtuberek lenni. És miről raknak fel videókat? Hogy mennyire nem csinálnak semmit egész álló nap, és hogy mennyire nem viszik előrébb a világot, csak a pénzre gyúrnak - amit még sikerül is megszerezniük egyeseknek a semmiért cserébe is, és akkor azt hiszik, hogy így már minden rendben van, mert ők "vitték valamire", hiszen jól keresnek a youtuberkedésükkel. Pedig mennyi minden valóban értékes munkát is végezhettek volna ahelyett, hogy elcseszték az életük egy tetemes részét a semmire!

"Aztan meg marad a szarban dagonyazas. Latszik a lepontozasomon is.... az megy a magyarnak. Meg a siras. Mas nem."

Te is pont egy ilyen van, akikről írok...

"Passziv penzkereset. Ez mond valamit barkinek?"

Igen, mond. És? Azzal előrébb megy a világ, ha a vagyonom gyarapszik? Azzal megoldódik bármi? Attól tisztábbak lesznek a folyók vagy boldogabbak a gyerekek? Mi változik attól azon kívül, hogy csak saját magammal vagyok elfoglalva és még több pénzem meg időm lesz a nagy semmittevésre, a youtuberkedésre, hogy ezzel a nagy ürességgel mossam mások agyát is, hogy ők is így csinálják, hogy minél kevesebb hasznos munkával minél több pénzük legyen?

"Itt ulhetnek egesz nap es gepelhetnek mennyi lehetosege van a mai vilagban az embereknek!"

És mitől nem érsz rá?

2022. aug. 21. 15:17
 53/53 anonim ***** válasza:
78%

Ha jol tudom nem a terezanyaskodasrol szol a beszelgetes hanem a penzkeresetrol ill arrol hogy a kerdezo kajara meg rezsire gurcoli fossa magat.

Az amelyik a youtubeon "nem csinal semmit" DE penzt keres valoszinuleg ugyanannyira nem tesz semmit a folyok vedelmeert mint az aki romma nyomoritja magat egy krva gyarban!

Nagyon keves ember van aki a kornyezetevel akar az elete nagy reszeben foglalatoskodni es nem azzal hogy penzt csinaljon.

Es ez a NEM alszent duma tudod?

A penz mozgatja a vilagot, ez is mozgatta es ez is fogja mozgatni. Ha tetszik neked terezanya ha nem!

Ha nem allsz be a sorba magadra vess... kivulrol nezheted hogy masok mit csinalnak, te pedig kapald a paprikat. Nem mindenkinek ez az alma.

Az meg hogy mitol nem erek ra egesz allo nap itt ulni es kreten szemellenzos embereknek folyamat valaszolgatni az az, hogy ha idom van is.... kedvem nem sok!

Meg amugy van egy hazam amit ilyenkor szoktam takaritani, van egy csaladom is akikkel foglalkozok... vannak barataim akikkel beszelgetek... es van hobbim is amire ilyenkor tobb idom jut.

2022. aug. 21. 15:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!