Miért kezdenek el politizálni bizonyos művészek, amikor tudhatnák, hogy bármelyik pártot támogatják, ezzel elveszítik a közönségük felét?
Soha nem értettem, hogy egy művész miért dobja el a politikai semlegességét és ahelyett, hogy örülne, hogy minden párt támogatója örömmel figyelemmel követi a munkásságát, helyette eldobja ezt és nyíltan politizálni kezd. Miért? Mi a célja ezzel? Szándékosan szeretné elveszíteni a közönsége felét?
Nyíltan vállalni a politikai véleményt egy művész számára azt jelenti, hogy elbúcsúzhat a rajongói felétől. Nekem mérhetetlenül nagy cslaódást okozott Taylor Swift pálfordulása. Azért volt a példaképem, mert egy olyan művész volt, aki szándékosan távol maradt a politikától. Aztán sajnos egy nap hozott egy nagyon rossz döntést, nyíltan elmondta a politikai véleményét. Találtam ezzel kapcsolatban egy cikket.
Mélységesen csalódtam benne és többé már nem vagyok a rajongója. Engem és sok más embert is elveszített azzal, hogy nyíltan politizált. Szerintem egy művésznek semlegesnek kellene maradnia és a zenéjével, rajzaival, festményeivel, filmjeivel, verseivel és miegymással foglalkoznia.
Miért csinálják ezt bizonyos művészek, hogy szándékosan ellökik maguktól a rajongóik felét azzal, hogy politizálni kezdenek? Ennyire fáj nekik, ha "túl sok" rajongójuk van? Boldogok, hogy önként taszítanak el maguktól embereket?
Politizálni sokféle szempontból lehetséges
És sokféle nézetet vallani.
Nagy nyilvánosság előtt politizálni gyakran veszélyes valóban.
Zárásként pedig olvasd össze a sorokat kezdő betúket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!