Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért kezdenek el politizálni...

Miért kezdenek el politizálni bizonyos művészek, amikor tudhatnák, hogy bármelyik pártot támogatják, ezzel elveszítik a közönségük felét?

Figyelt kérdés

Soha nem értettem, hogy egy művész miért dobja el a politikai semlegességét és ahelyett, hogy örülne, hogy minden párt támogatója örömmel figyelemmel követi a munkásságát, helyette eldobja ezt és nyíltan politizálni kezd. Miért? Mi a célja ezzel? Szándékosan szeretné elveszíteni a közönsége felét?

Nyíltan vállalni a politikai véleményt egy művész számára azt jelenti, hogy elbúcsúzhat a rajongói felétől. Nekem mérhetetlenül nagy cslaódást okozott Taylor Swift pálfordulása. Azért volt a példaképem, mert egy olyan művész volt, aki szándékosan távol maradt a politikától. Aztán sajnos egy nap hozott egy nagyon rossz döntést, nyíltan elmondta a politikai véleményét. Találtam ezzel kapcsolatban egy cikket.

[link]

Mélységesen csalódtam benne és többé már nem vagyok a rajongója. Engem és sok más embert is elveszített azzal, hogy nyíltan politizált. Szerintem egy művésznek semlegesnek kellene maradnia és a zenéjével, rajzaival, festményeivel, filmjeivel, verseivel és miegymással foglalkoznia.

Miért csinálják ezt bizonyos művészek, hogy szándékosan ellökik maguktól a rajongóik felét azzal, hogy politizálni kezdenek? Ennyire fáj nekik, ha "túl sok" rajongójuk van? Boldogok, hogy önként taszítanak el maguktól embereket?

2022. aug. 16. 09:47
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
60%
Ajánlott olvasmány: Petőfi Sándor: A XIX. század költői.
2022. aug. 16. 16:14
 12/12 anonim ***** válasza:

Politizálni sokféle szempontból lehetséges

És sokféle nézetet vallani.

Nagy nyilvánosság előtt politizálni gyakran veszélyes valóban.

Zárásként pedig olvasd össze a sorokat kezdő betúket!

2023. márc. 25. 23:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!