Cigány családoknál van olyan íratlan hagyomány hogy ha egy cigány lánynak megkéri a kezét egy magyar ember akkor ha mégsem veszi el végül, úgy fizetnie kell bizonyos mennyiségű pénzt a lány családjának?
Figyelt kérdés
2022. jún. 16. 10:45
2/28 A kérdező kommentje:
"Ez nem csak cigányoknál van."
Elhiszem bár én még más esetben nem hallottam.
2022. jún. 16. 10:53
3/28 anonim válasza:
Helyzettől függ. Ha már elkezdtek fizetni az esküvőért, stb. akkor nyilván.
4/28 A kérdező kommentje:
Nem kezdtek el.
2022. jún. 16. 10:59
5/28 anonim válasza:
Látod, ezért nem kezdünk cigánnyal. Meg olyannal sem tervezünk házasságot, akit a múlt heti bulin dugtunk először.
7/28 anonim válasza:
Hát tesó, ennél a szubkultúránál előfordul az olyan pénzt szednek be jogszabályilag alátámasztott indokok nélkül, mindenféle rugalmas hivatkozási alap után. Ezért kell őket messzire elkerülni. És félreértés ne essék, ez nem bőrszín kérdése, hanem a szubkultúra. Fehérek között is előfordul az ilyen.
8/28 A kérdező kommentje:
Nem rólam van szó. És már ki fizette az illető. Csak elcsodálkoztam rajta. En ilyen helyzetben (és főleg akkor ha tudom hogy nem költöttek előtte semmit) nem érezném hogy bármivel is tartozom. Vissza felé meg főleg nem számíthatnék ilyesmire. Úgyhogy nem értem.
2022. jún. 16. 11:25
9/28 anonim válasza:
Mikor a 60 fős kis család odamegy, és elmagyarázzák h márpedig tartozol....
10/28 anonim válasza:
Aki ilyenekkel kezd megérdemli!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!