Miért mindig a Hitlert és a náci Németországot állítják be "rosszakként" a háború során?
A következő mondattal zárnám az egész kérdést és azok válaszait:
Néhány év múlva ne csodálkozzatok(most is így van) ,ha a cigányok és a zsidók fognak mindent irányítani.Én arra hívtam fel a figyelmet,hogy írtásuk nem minden szempontból vot rossz.Válaszolók,egyet értek azzal,hogy ha rajtunk ,magyarokon kísérleteztek volna más lenne a helyzet.Na mármost,szerintem nem mi voltunk azok,és a cigányok ma is problémát jelentenek.Szóval miért is írtották őket? Gondoljatok bele.
11:46 -os válaszoló
Nem vagyok jobbikos.Képzeld elítélem őket.Fideszes vagyok.Egyedül az elvett területek kérdésében értek velük egyet,de szerintem ezzel kapcsolatban minden magyar így van (ez lenne a normális). Ezzel arra utalok,hogy nem minden ember jobbikos aki már észreveszi az igazi problémákat.Lásd:romák(szándékosan írom így,mert van aki erre is allergiás : S)
Egyik előző válaszoló írta: "Mit kéne szeretni a nácikon és Hitleren?"
Én nem mondtam ,hogy szeretem.Én azt kérdeztem,mért kimondottan csak ő a bűnös.
És tudom,a válasz: A háborút a győztesek írják : D
Ja,és az amerikaiakat és az angolokat is ugyanúgy szeritem a háborúban,mert szerintem nagyon érdekes(mármint a háború).
Utolsó válaszom a témára.
A háborúknak csak vesztesei vannak. A probléma veled az, hogy olyanokat hibáztatsz, akik áldozatok voltak. Az amerikaiak és az oroszok még egy fokkal rosszabbak. Az amcsik sunyin beleszóltak messziről, az oroszok meg semmivel sem voltak barátibbak. A különbség közöttük az, hogy nem kezdtek népirtásba, nem bizonyított tények alapján. Hitler zsidóellenessége teljesen alaptalan volt, ha elolvasod a Main Kampf -ot láthatod, hogy az elmélete egy belemagyarázás. Erre az akkor államcsődszélén álló németországbeli németek vevők voltak, hiszen szükségük volt egy ellenségképre. Ez alapfeltétele a diktatúrának. Hitler kicsit átértelmezte szerencsétlen Nietsche gondolatait és kivetítette más népekre. A legérdekesebb, hogy Hitler semmilyen szempontból nem volt árja, hiszen sok mindent mondhatunk rá, de hogy magas szőke kékszemű, azt a legkevésbé. Éva Braun (a szeretője, aki zsidó volt) esetéből egyértelműen látszik, hogy a zsidók számára csak a manipuláció és a diktatúra eszközei voltak. "áldozatok nélkül nincs háború." Ez az elmélet vezérelte, és ebben igaza volt. Remek politikus volt, az eszközeivel volt a baj. Nem volt 100-as az is igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!