Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mindenki szídja a fideszt még...

Mindenki szídja a fideszt még ő is nyíltan, hogy tudtak akkor nyerni?

Figyelt kérdés

Nálunk (Pest megye) egyetlen embert nem hallottam aki rá szavazott. Szinte biztosak voltunka bukásában. Gyanús ez nem?

[link]

2022. aug. 9. 09:59
1 2 3 4 5 6
 51/56 anonim ***** válasza:
53%
A Fidesznek vannak örökre fennmaradó nevei. Fidesz, a választási csalás kormánya. Fidesz, a megszorítások és adóemelések kormánya. Fidesz, a hazudozás kormánya. Fidesz, a lopás kormánya. Meg ehhez hasonlók...
2022. aug. 10. 11:26
 52/56 anonim ***** válasza:
9%

#51 Nem, ezeket csak te ismételgeted a haverjaiddal, mert nem vagytok képesek másra, mint hogy hülyeségeket beszéljetek.

Aminek következtében egy dolog néz ki most öröknek a fideszről - hogy kormányon lesznek.

2022. aug. 10. 11:46
 53/56 anonim ***** válasza:
40%

#48. "Aki meg pártfüggetlenül olvassa ezeket, szerintem egyértelmű kivel tud inkább azonosulni, még ha az itteni balos hadsereg lepontoz mindenkit, akit tud."

Én egészen konkrétan így lettem Fidesz-szavazó, huszonéves fővárosi diplomásként. Évekig olvastam a balok gusztustalan fröcsögéseit (elsősorban nem is itt, hanem az index kezdőlapjáról megnyitható, politikai blogok kommentjei közt) és nagyjából épp a migránshelyzet óta azt látom, hogy egyre nagyobb arányban képviselteti magát a jobboldali szavazótábor is az interneten. És képesek érvelni, számos esetben sokkal meggyőzőbben, mint az azokra érkező krumplizók, O1G-zők, akik bármikor megvédik a balos korrupciót, mert ők a valóságban csak a Fideszt utálják.

2022. aug. 10. 12:12
 54/56 anonim ***** válasza:
9%
#53 Én a gyerekem politikai oldalválasztását köszönhetem hasonlónak. Sokáig szavazni se akart eljönni, mondván nem érdekli a politika és nem akar vele foglalkozni, aztán állandóan belebotlott a ballibek olyan szövegeibe amikről ő a maga bőrén tapasztalta meg hogy hazugságok és látta a valóságban az ellentétét, hallotta milyen módon és miket írogatnak le, majd közölte, hogy "ezeket" nem szabad engedni hogy kormányra kerüljenek és döntsenek az ő életéről, jövőjéről is - inkább jön és szavaz a fideszre.
2022. aug. 10. 14:03
 55/56 anonim ***** válasza:
51%
Szép meséket gyártottál, különösen azon röhögtem, amikor a fideszesek érvelését ecseteled, amely "érvelés" Ha valójában ennyi: tyúúúúcsááááány, prüsszel, migráncs, buzzi elembétékú
2022. aug. 11. 00:49
 56/56 anonim ***** válasza:
#55. Igen, ilyenkor gyűjtöd a szavazókat a Fidesznek, köszi, hogy jöttél is gyorsan illusztrálni.
2022. aug. 11. 11:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!