Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mindenki szídja a fideszt még...

Mindenki szídja a fideszt még ő is nyíltan, hogy tudtak akkor nyerni?

Figyelt kérdés

Nálunk (Pest megye) egyetlen embert nem hallottam aki rá szavazott. Szinte biztosak voltunka bukásában. Gyanús ez nem?

[link]

2022. aug. 9. 09:59
1 2 3 4 5 6
 21/56 Dzsonszi ***** válasza:
45%
#19 Te írtad, hogy kíváncsi lennél egy olyan körülményre, ahol a közmédia a mostani ellenzéké volt, jött a válasz, hogy ez 2010-ben volt és 2/3, ahol jobboldali média alig volt (tudod matolcsy mondta, hogy ha a jobboldal akar médiát vegyen magának). Akkor mit terelsz?
2022. aug. 9. 10:29
 22/56 Dzsonszi ***** válasza:
#18*
2022. aug. 9. 10:29
 23/56 anonim ***** válasza:
33%

#21. "tudod matolcsy mondta,"

Gondolom autokorrekt, de Medgyessy mondta. És igen, a Fidesz megnyerte 2010-et nagyjából 90%-os ballib médiafölényben, aztán amikor ez 2018-ig lecsorgott 60%-ra, a ballibektől mást sem hallottunk, minthogy ők el vannak nyomva. :D Közben a napi 500 ezres olvasottságú index kampányolt nekik címlapon, szóval volt ám pofa, meg van azóta is. :DD

2022. aug. 9. 10:33
 24/56 anonim ***** válasza:
49%

#6 megint jössz a hülyeségeddel?

Nem írtam be több választ. Csak az 1-es az enyém meg utána ez, most léptem be a kérdéshez másodszorra.

Tényleg annyira hülye vagy hogy azt hiszed itt ősszesen csak 10 ember ír kommentet mert csak 10-féle minősítést lehet látni?

2022. aug. 9. 10:37
 25/56 anonim ***** válasza:
51%
#24. Dehogy is, tökre igaza van a kérdezőnek, neki itt valami gyanús, jó eséllyel nincsenek is Fideszesek, én szavaztam rájuk egymagam hárommilliószor. De légyszi a kérdezőnek ne áruld el, köszi!!
2022. aug. 9. 10:40
 26/56 anonim ***** válasza:
49%

#25 OK, csináljunk úgy mintha egy személy lennénk!

Vicces lesz, de neki mindegy, amúgy is csak bezavarja mindig a valóság.

2022. aug. 9. 10:44
 27/56 anonim ***** válasza:
86%

Nem szídja mindenki. Én pl nem politizálok és ha körülöttem valaki teszi (mindegy melyik oldal), akkor nem szólok bele, egyszerűen azért, mert az emberek nagy része érzelmeket visz bele és csak a végleteket látja.

Fideszre szavaztam és nem azért, mert hívő vagyok, vagy mert istenítem Orbánt, hanem azért, mert több olyan intézkedése volt, ami számomra hasznos. Ettől függetlenül sok cselekedüket végtelenül elítélem. Bármikor szavaznék a fidesz ellen, ha a másik oldalon olyan programot látnék, ami nekem tetszik.

2022. aug. 9. 11:00
 28/56 anonim ***** válasza:
55%

Tegnap írt jelentésben a bizottság "nem egyenlő", "túlhatalom" Végülis családnak is lehet nevezni.

Az EBESZ vizsgálata

"Az EBESZ-vizsgálat gyakorlatilag kimondja a magyar választásról: a Fidesz csalással nyert - nem voltak egyenlőek a versenyfeltételek, a választási rendszer és a lebonyolítás hemzseg a csalási lehetőségektől!

Ma Magyarországon egy torz, hazug, korrupt választási rendszer fosztja meg a magyarokat a szabad választás lehetőségtől - nekünk ezért kiemelten fontos az Orbán-rezsim elleni küzdelem, ezért készülünk nem csak a kormány-, hanem a rendszerváltásra!"

[link]

2022. aug. 9. 12:27
 29/56 anonim ***** válasza:
74%

Tessék nagyon jó példa az utolsó. Ez megy több mint egy évtizede az ellenzéki oldalon, így csalás, úgy lopás, így Orbán, úgy NER.

Ahelyett, hogy magukba néznének. Amíg az ellenzék valaki/valami ellen kampányol addig nem lesz kormányváltás.

2022. aug. 9. 12:31
 30/56 anonim ***** válasza:
50%
#28. És küldi a szektás agyhalottja a DK-s hittérítő videót. Óriási. :D
2022. aug. 9. 12:34
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!